5 veidi, kā uzturēt kārtību ceļojuma laikā

Pat vislabāk sagatavojies tūrists var justies pilnīgi nekārtīgi, uzturoties jaunā vidē vai saskaroties ar daudziem, iepriekš nezināmiem pagriezieniem ceļojuma laikā. Par laimi, maza sagatavošanās un dažu darba organizācijas paņēmienu ievērošana jebkuru ceļojumu padarīs izdevušos. Šie ir daži veidi, kā uzturēt kārtību neatkarīgi no tā, kurp dodaties. 

Lejupielādē maršruta aplikāciju 
Dienas, kad jātiek galā ar lidojuma informācijas izdrukām, viesnīcu rezervēšanu, auto nomu un citām ne mazāk svarīgām lietām, ir beigušās. Ar ceļojuma plānošanas programmu iespējams organizēt visus ieplānotos maršrutus viedtālrunī. Turklāt vairākas aplikācijas pat sūta paziņojumus par lidostās esošajām situācijām – lai jūs zinātu, vai jūsu lidojums būs laikā, ir atcelts vai kavēsies. 

Izkravā savas mantas uzreiz
Pat ja ceļojums ir īss, vienmēr uzreiz salieciet savas drēbes un citus piederumus tiem paredzētajās vietās, nevis atstājiet to visu koferī. Jūs būsiet atviegloti, turklāt nevajadzēs steigā un panikā meklēt nepieciešamās lietas no milzīgās drēbju kaudzes.

Izveido sarakstu
Saraksts var būt lieti noderīgs gan pirms došanās ceļā, gan ceļojuma beigās, kad kravājat somas. Pirms ceļojuma tas jums ļaus pārskatāmi un saprotami redzēt, kas jums ir nepieciešams vai ko esat aizmirsis ielikt, bet ceļojuma beigās – neaizmirst sakravāt visas savas līdzpaņemtās lietas. 

Sakārto tehnoloģijas 
Vai ceļojumā ņemat līdzi daudz dažādas tehnoloģijas? Tad jūs noteikti zināt, cik viegli vadi var sapīties un mazie "gadžeti" pazust. Tādēļ iesakām izveidot pārnēsāšanas sistēmu, kurā gumijotas elastīgās saites notur vietā lādētāju, austiņas, baterijas un citus aksesuārus. 

Izmanto labi organizējamu maku
Augstas kvalitātes, labi organizējams maks ir veiksmīga ceļojuma svarīga sastāvdaļa. Tam jābūt ar daudz kabatām, lai tajā varētu ieliekt skaidru naudu, kartes, arī pasi, bet ne pārāk apjomīgam – lai varētu ielikt kabatā vai nelielā somiņā. 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.138129sec.