8 draudzīgi Eiropas galamērķi ceļotājiem, kuri ceļo ar dzīvniekiem

Daudziem cilvēkiem mājdzīvnieki ir kas vairāk kā dzīvnieki, kas sagaida mājās vai sargā to. Ļoti lielai daļai cilvēku mājdzīvnieki ir kā ģimene un viņiem patīk doties ceļojumos kopā ar saviem mīluļiem. Ļoti daudzās vietās ierasties ar mājdzīvniekiem nevar, daudzas viesnīcas aizliedz ierasties ar dzīvniekiem. Tomēr ir arī tādas vietas, kur ceļotāji tiek laipni gaidīti kopā ar savu mīluli. Lūk astoņas vietas kur jūs būsiet gaidīts ja jums līdzi būs jūsu četrkājainais draugs.

Norvēģija

Skandināvu valstis Norvēģija, Zviedrija un Dānija iegūst sliktu slavu, jo nepieņem ceļotājus ar dzīvniekiem. Tomēr nav tā, ka ceļotāji ar saviem mājdzīvniekiem netiek ielaisti pilnīgi nekur. Norvēģijā ir slavens fjords, kurā laipni aicināti ceļotāji ar saviem mājdzīvniekiem. Dzīvnieki šeit ir laipni aicināti pievienoties jums līdzi braucienā pa fjordu. Oslo ir daudzas viesnīcas, kurās tiek uzņemti viesi ar dzīvniekiem. Lielas problēmas kuras rada veikali, kafejnīcas, sabiedriskais transports un restorāni kuri neatļauj ienākt ar dzīvnieku.

Apvienotā Karaliste

Apvienotajā Karalistē ir ieviesti labāki apstākļi ceļotājiem ar mājdzīvniekiem. Tādēļ ļoti daudzi izvēlas ar saviem mīluļiem ceļot uz Apvienoto Karalisti. Protams, suņi tiek pārbaudīti, it īpaši tie, kas atlidojuši no ASV, jo tu var būt savādākas slimības nekā Eiropā. Kad suns ir pārbaudīts, tad jūs varat doties savā atpūtā. Vislabākais veids kā doties kaut kur Apvienotās Karalistes robežās ir izvēloties vilcienu, jo ir iespēja pārvedāt dzīvniekus jebkādā izmērā tur kur jums vajag tikt. Dzīvniekiem draudzīgās viesnīcas ir ļoti daudz, tā pat kā zaļās zonas, dabas parki, parki, kur jūsu dzīvnieks varēs pavadīt laiku un izskrieties.

Īrija

Daļa no Īrijas ir draudzīga pret ceļotājiem ar dzīvniekiem, bet daļa nē. Jums ir ļoti kārtīgi jāapskata kur tiek pieņemti mājdzīvnieki un kur nē. Ir ļoti daudz kafejnīcas un restorāni, kuri jūs laipni sagaidīs kopā ar savu dzīvnieku. Tā pat arī viesnīcas ir draudzīgas pret dzīvniekiem, protams, tās kas atrodas tuvāk laukiem vai zaļākā vietā ir vairāk draudzīgas nekā tās, kas atrodas pilsētas centrā. 

Nīderlande

Nīderlande ļoti labprāt uzņem ceļotājus ar saviem mīluļiem. Ļoti labprāt tiek uzņemti cilvēki ar suņiem, jo ir izveidoti parki kur var pastaigāties ar suņiem. Ir parks, kurš ir sadalīts divās daļās viena daļa ir domāta bērniem, bet otra suņiem, šis parks ir ļoti iecienīts ne tikai norvēģu vidū, bet arī ceļotāju vidū. Daudzas viesnīcas uzņem jūs ar savu mīluli, bet par to labāk pārliecināties pirms uz turieni aizejat, lai nesanāk pārpratumi.

Šveice

Šveice saistās ar suņiem kuri glāb cilvēkus Alpu kalnos. Šī valsts mīl dzīvniekus un jūs būsiet laipni gaidīti ar saviem mīluļiem. Kafejnīcās ir pieejams ne tikai ēdiens cilvēkiem, bet arī mīluļiem, lai viņi arī var paēst, tikai dzīvnieki tiks atstāti citā telpā un netiks laisti kopā ar cilvēkiem. Kā arī vilcienā jūs brīvi varat braukt kopā ar dzīvnieku, tikai iespējams, ka būs jāsamaksā klāt vēl puscena no biļetes lai pārvadātu dzīvnieciņu, bet tas jau nav nekas traks. Kā arī viesnīcas ir ļoti draudzīgas pret mājdzīvniekiem, ir tikai dažas, kas ir pret.

Itālija

Itālija mīl savus četrkājainos draugus, tādēļ viņi ir priecīgi uzņemt ceļotājus kopā ar saviem mīluļiem. Tādēļ viņiem nav nekas pretī, ja jūs ar suni staigāsiet pa veikaliem, kafejnīcām. Šeit ir pieņemts, ka dzīvnieks kopā ēd ar savu saimnieku vienā telpā. Viesnīcas arī ļoti labprāt pieņem viesus, kuriem ir līdzi dzīvnieciņi. Ir iespēja, ka jums tiks piemērota kāda noteikta summa par to, ka dzīvnieks atradīsies viesnīcā. Ir ļoti labi, ja cilvēks laicīgi noīrē numuriņu un pabrīdina, ka būs ar mājdzīvnieku.

Vācija

Vācija ir diezgan draudzīga ceļotājiem ar mājdzīvniekiem. Mājdzīvnieki ir gaidīti sabiedriskajā transportā, ja vien viņi ir pie siksniņas un dažos gadījumos ja ir uzpurnis. Mazie sunīši ir laipni gaidīti restorānos, lielie suņi gan nav pārāk vēlami restorānā. Viesnīcas laipni uzņem ceļotājus ar mājdzīvniekiem, bet jāņem vērā ka būs jāpiemaksā par to ka dzīvnieciņš atradīsies viesnīcā.

Francija

Francija tiek novērtēt ka visdraudzīgākā valsts dzīvniekiem. Ir gandrīz neiespējami redzēt ka suns ir atstāts ārā, kamēr pats saimnieks ir veikalā vai restorānā. Cilvēki savus mājdzīvniekus ņem līdzi visur. Viņi kopā ar saviem mājdzīvniekiem iet visur. Restorānos mīluļi ir ļoti gaidīti, katru reizi kā jūs ieiesiet restorānā, jūs tur redzēsiet kādu dzīvnieku. Ja vēlaties paceļot pa Franciju, tad lielisks veids ir braukt ar vilcienu. Vilcienā parasti suņus ved pavadiņā nevis pārvadā būrīšos, kā tas notiek lielākajā daļā vilcienu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Kaļķu vārti
,


Estravel Latvia
,


Siguldas novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.451267sec.