Deviņas pazīmes, ka pagājušajā gadā esi ceļojis par daudz

Vai jūsu draugi neatceras kurā valstī tagad esat? Pase ir pilna ar zīmogiem, par to kurā valstī esat bijis. Ja apzinieties kādu no šīm iezīmēm, tad iespējams pagājušajā gadā esat pārāk daudz ceļojis.

Jūsu kontā ir tukšums

Ir labi ja ceļojumi ir izplānoti un jūs dodaties kaut kur tuvu savai valstij, bet kā jūs izvēlaties ceļot uz attālākām zemēm un uz ilgāku laiku, tā palielinās arī izdevumi. Ja arī pelniet labi, tad tā pat gada beigās saprotat, ka jūsu konts ir tukšs vai uz tā ir palikusi niecīga naudas summa.

Jūsu virtuve ir tukša

No biežās ceļošanas, jūsu virtuvē nav atrodams nekas ēdams, nu varbūt kāda makaronu paciņa, bet tas arī viss. Liela iespējamība ka vienīgais ēdiens kas atrodas jūsu virtuvē ir no viesnīcām paņemtās šokolādītes, kas jau veido mazu piramīdu.

Jums ir nepieciešama jauna pase – atkal

Jūsu pasē ir tik daudz zīmogu no vietām kur esat pabijis, ka tas ir jūsu lepnums, kuru parādīt saviem draugiem, kā pierādījumu ka esat tur bijis. Tomēr viena lieta jums nepatīk saistībā ar pasi, ka viņa jau atkal ir jāmaina. Saprotot to ka nākamā ceļojuma zīmodziņam tur vairs nav vietas.

Jūs sirsnīgi sagaida katrā lidojumā

Jūs esat tik daudz kaut kur lidojis, ka jūs atceras lidmašīnas personāls un jūs sveicina, kā labu draugu. Jūs jūtaties kā mājās, jo jau atceraties stjuartes un brīvi runājiet ar viņām, kā ar paziņu. Pie tam jūsu vēlmes jau ir piefiksētas un jums vairs nav jājautā pēc ūdens pudeles, tā jau jums stāv priekšā.


Tu aizmirsti kādā valodā runā

Esat apceļojis daudzas valstis un katrā no tām atceraties vismaz dažus populārākos vārdus un frāzes. Tādēļ atbraucot uz mājām vairs nesaprotat kādā valodā sasveicināties ar savu ģimeni, draugiem, paziņām.

Jūs nekad neizkravājat čemodānu

Ceļojot tik bieži apnīk katru reizi izkravāt un pēc tam atkal sakravāt savu ceļasomu, tādēļ izvēlieties labāk to nolikt malā un netērēt laiku ar tās izkravāšanu. Pie tam jūs jau tā pat drīz dosieties nākamajā ceļojumā.

Jūs varat aizmigt jebkurā situācijā

Tas paņēma laiciņu līdz iemācījāties iemigt jebkādā situācijā. Esat piedzīvojis skaļus kaimiņus blakus istabiņā hotelī, kuri neiet gulēt līdz rītausmai. Garus pārbraucienus ar autobusu un vilcienu, kur daudzi cilvēki runā. Tādēļ tagad jums nav nekādu problēmu aizmigt, jums netraucē trokšņi.

Jūs vairāk ka nekad lepojaties ar savu Instagram kontu

Neatkarīgi no tā kādas bilde un arī cik muļķīgi viņas izskatītos, jūs parādat kur esat bijis. Kā arī jums ir vairāk sekotāju, ir cilvēki, kas iedvesmojas no jūsu bildēm un sūta jums jautājums, par piedzīvoto.

Jūsu ceļojuma galamērķu saraksts papildinās ļoti ātri

Lai gan sākumā likās, ka pēc apskatītām 10 vietām, jūsu ceļojuma mērķu saraksts saruks, tomēr ir tieši pretēji. Jūs atklājat daudz jaunu vietu ko vēlaties apskatīt, pie tam jūsu paziņu un draugu lokam ir pievienojušies ļoti daudzi cilvēki no dažādām pasaules vietām, kuri arī ir jāapciemo.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Medžiotojų užeiga
,


Kauno verslo kolegija
,


Riga Islande Hotel
,


Hotel Jūrmala SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98316288sec.