Mugursomnieku ceļojumi - 5 atziņas, ko neviens jums neteiks iepriekš

Tik vilinoši būtu visu pamest, paņemt līdzi tik, cik ietilpst mugursomā, un doties, kurp acis rāda.. Iepazīt pasauli, saplūst ar vietējām kultūrām, būt jaunam, stilīgam un brīvam no komerciālās pasaules žņaugiem … Kurš gan nav jaunībā par to sapņojis … Pasaules apceļošana mugursomnieku stilā šobrīd ir pat modes lieta. Tomēr ir arī gluži prozaiskas lietas, kas jāņem vērā, un par ko jaunie sapņotāji ne vienmēr iedomājas, pirms paši nav to visu pieredzējuši.  

Lūk, ko saka mugursomnieki “ar stāžu”:

1.Jums uzbruks veselības problēmas. Nonākšana svešā vidē ar kardināli atšķirīgu klimatu un izpratni par sanitārijas normām jūsu organismam var sagādāt pamatīgu šoku. Jums paveiksies, ja tiksiet cauri ar vēdergraizēm. Smagākos gadījumos var draudēt pamatīga caureja, organisma atūdeņošanās, krampji, ķermeņa pārkaršana, saules dūriens. Nemaz nerunājot par īsti skarbajām tropu slimībām.  

2. Ātri vien mainīsies jūsu izpratne par tīrību. Pēc trīs dienu sviedriem un izlieta alus smakojošs T-krekls? Pilnīgi pieņemama izvēle šodienai! Jo abi pārējie krekli ir vēl šausmīgākā stāvoklī … Tādēļ tiek ieteikts izvēlēties tumšu un neizteiksmīgu krāsu apģērbu, uz tā traipi nav tiiiik ļoti pamanāmi. Kaut gan – drīz jums par to būs pilnīgi vienalga.

3.Jūs nemitīgi iemīlēsities … tajā foršajā meitenē no hosteļa bāra .. vai puisī no pārpildītā autobusa .. vai … Turpmāko nedēļu jūs būsit nešķirami, kopā dosities piedzīvojumos, dalīsieties ar saviem aizraujošākajiem sapņiem… Ceļojumā sastaptie cilvēki uz to brīdi var kļūt jums emocionāli tuvāki par jūsu īsto ģimeni. Bet tad jūsu ceļi (burtiskā nozīmē) šķiras, un viss sāksies no jauna.  

4.Jūs solīsit apciemot visus ceļā sastaptos draugus .. kaut kad nākotnē .. Vai tā nākotne arī pienāks ? Drīzāk jau ne, bet kas zina … varbūt no šīs apņemšanās izaugs nākamais ceļojums apkārt pasaulei.

5.Pasaule un cilvēki kopumā ir brīnišķīgi. Jebkurā valstī ir labi cilvēki, un ir arī ļauni, bet labie vienmēr ir pārsvarā. Briesmas, ar ko mūs mēdz biedēt mediji, ir stipri pārspīlētas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4706459sec.