Ieteikumi vīriešiem mantu kravāšanai pirms ceļojuma

Iespējams, ka tā ir tikai klišeja, akls pieņēmums, ka vīrieši kravā mantas pēdējā minūtē, bet kā saka: "Nav dūmu bez uguns". Atstājot kravāšanos uz pēdējo minūti, teju vai uz nulles stundu, iespējams panika pārņems tik ļoti, ka no tā cietīs ne tikai paša nervu sistēma, bet arī tuvinieku un līdzbraucēju noskaņojums.

Tāpat, lasot mantas steigā, pastāv lielāks risks kaut ko atstāt mājās, jo, iespējams, ka taksometrs jau teju piebraucis, bet nav laika pārskatīt salikto. Lai izvairītos no šādām situācijām, piedāvājam dažus kravāšanās ieteikumus ceļotājiem un jo īpaši – vīriešiem, kuri šo procesu atstāj uz pēdējo brīdi.

Izmazgā drēbes laicīgi

Visieteicamāk netīro veļu un tās drēbes, kuras plāno ņemt līdzi, sākt mazgāt jau trīs dienas pirms došanās ceļā. Visticamāk nebūsi priecīgs, pamanot netīrās veļas grozā savus mīļākos šortus nakti pirms izlidošanas uz siltajām zemēm.

Esi gatavs visiem laikapstākļiem

Daudzi vīrieši teju vai sacenšas – kurš paņems mazāk drēbju, domājot, ka, jo mazāk mantu, jo labāk. Tomēr tā nav pareizā pieeja, jo nekad nevar paredzēt, kādi laikapstākļi sagaida ceļojuma laikā. Tāpēc labāk būt sagatavotam.

Izvēlies apģērbu, kas var noderēt dažādās situācijās

Ja tomēr vēlies ceļojumā ņemt pēc iespējas mazāk mantu, tad centies izvēlēties tādus apģērba gabalus, kas var noderēt kā ejot pastaigā, tā pusdienojot restorānā.

Kaklasaites neloki, bet sarullē

Kaklasaišu locīšana un iespiešana koferī starp daudzām citām mantām nav pareizākais variants, jo tā vari tās saburzīt. Savukārt to sarullēšana pasargās no burzīšanās. Saritini tās tik cieši kā lentes spoli.

Paslēp zeķes apavos

Zeķes nav, protams, tas apģērba gabals, kas aizņems visvairāk vietas ceļojuma koferī, tomēr, tās arī nav nemaz tik nebūtiskas. Zeķes salokot un ieliekot apavos, ko arī ņemsi līdzi, ietaupīsi vietu, jo gan apavi, gan zeķes tāpat tiks ņemtas līdzi.

Svarīgākos un trauslākos apģērba gabalus somā liec pēdējos

Kreklus, džemperus, piemēram, no kašmira,  uzvalka bikses un citus svarīgus apģērba gabalus somā liec pēdējos, jo tas pasargās no saburzīšanās. Tāpat šīs lietas būs pirmās, kuras izņemsi, izkravājot somu.

Paņem līdzi papildus lādētāju mobilajam telefonam, plašetei

Apzinoties, cik mūsdienās un jo īpaši ceļojumos, atrodoties svešā vidē, svarīgs ir mobilais telefons, parūpējies, lai tas vienmēr būtu pielādēts. Tāpēc pat ieteicams salikt lādētājus vienā maciņā, lai tie kur nepazūd somā un lai vajadzīgajā brīdī var viegli atrast. Pirms došanās ceļā noteikti pārbaudi, vai tiešām esi tos ielicis somā.

Iegādājies trauciņus priekš šampūna, zobu pastas un citiem šķidrumiem

Veikalos ir pieejami mazi trauciņi, kur var ieliet šampūnu, dušas želeju un citus šķidrumus, ko plāno ņemt līdzi. Tā ietaupīsi gan naudu, lai pirktu jaunus šampūnus, gan arī vietu un arī lieku smagumu, jo visticamāk nedēļas ceļojuma laikā neiztērēsi visu jauno šampūna pudeli.

Nakti iepriekš jau saliec visu nepieciešamo

Īpaši svarīgi tas ir, ja lidmašīna ir agri no rīta vai vēlu naktī. Pamodīsies pirms ceļa daudz priecīgāks, ja zināsi, ka viss nepieciešamais ir jau salikts somā.

Kad esi galapunktā – izkravā mantas, neatstāj tās koferos

"Dzīvot uz koferiem" varbūt skan diezgan aizraujoši, tomēr labāk, kad esi nonācis galapunktā – izkravā mantas. Tā apģērbi nesaburzīsies, tu skaidri zināsi, ko esi paņēmis līdzi un izvairīsies no haosa meklējot kaut ko, kas ir paslēpts somai tieši pašā apakšā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.185112sec.