Uzzini, kas ir «draudziņmēnesis» un kādēļ būtu jauki tādā doties

Pēdējo pāris desmitgažu laikā cilvēku domāšanas veids, izdarītās izvēles un ieradumi  visā pasaulē ir piedzīvojuši dramatiskas pārmaiņas, un tās, protams, nav gājušas secen arī cilvēku ceļošanas paradumiem.

Viena no jaunā domāšanas veida iezīmēm ir arī jaunu cilvēku (un attiecīgā vecumā jau ir daļa no izdaudzinātās “milleniāļu” paaudzes)  attieksme pret ģimenes veidošanu – lēmumi par saistīšanos laulības saitēm mūsdienās tiek pieņemti pārdomātāk, tas notiek lielākā vecumā un pēc ilgākas kopā būšanas. Līdz tam brīdim abi mīlnieki parasti jau ir viens otru labi iepazinuši, un daudz ko kopā piedzīvojuši, tai skaitā – ne vienu vien romantisku ceļojumu divatā. Ar to, iespējams, ir izskaidrojama jaunā jaunlaulāto ceļojumu tendence – pāri izlemj nedoties vis medusmēneša ceļojumā divatā (honeymoon), bet gan – jaukā un jautrā piedzīvojumā kopā ar labākajiem draugiem (buddymoon).

Buddymoon, jeb, kā to varētu latviskot, “draudziņmēnesis” ir pavisam jauna tendence pēckāzu ceļojumu paradumos, un tas notiek tad  ja topošie vīrs un sieva izvēlas uzaicināt tam pievienoties abu pušu labākos draugus (kas bieži vien jau kļuvuši par kopējiem draugiem). Iespējami dažādi varianti – draugi var pievienoties uz visu ceļojumu vai kādu tā daļu.

Buddymoon koncepta popularitāte strauji aug, un par to patiesībā nav jābrīnās. Domājams, ka “kolektīvā medusmēneša” tendence sakņojas jaunās paaudzes domāšanas veidā – līdz ar daudzo sociālo saišu, gan reālo, gan virtuālo, attīstību un nozīmīgumu, “milleniāļu” paaudze ir izteikti sabiedriska, tendēta savus skaistākos mirkļus dalīt ar cilvēkiem, kas tiem ir nozīmīgi. Tāpat viņi vēlas interesantākus ceļojumus labā kompānijā; staigāšana divatā rokrokā pa paradīzes pludmali un saldsērīgas nopūtas saulrietā šiem dinamiskajiem cilvēkiem šķiet pārāk garlaicīgs variants. Izmeklētas pusdienas labu draugu kompānijā, jautras sporta aktivitātes, kopīga interesantu vietu apceļošana, kopīgi iespaidi, ko pēc tam ilgi atcerēties un pieminēt – vai tas neskan patiešām vilinoši? Un nesatraucieties – kompānija nav saķēdēta kopā visu ceļojuma laiku; jaunajam pārim ir gana daudz iespēju arī baudīt skaistus mirkļus divatā.   

Ceļojumi nelielā grupā bieži vien ir arīdzan ērtāki no praktiskā viedokļa – piemēram,  sešu/astoņu/desmit cilvēku grupai vienmēr būs vieglāk noorganizēt privātu ekskursiju tūri un saņemt finansiāli izdevīgākus piedāvājumus dažādām aktivitātēm.  

Viena no populārajām kūrortu ķēdēm, kas īpašu uzmanību veltī kāzu, medusmēnešu un arī Buddymoon piedāvājumiem, ir Playa Hotels & Resorts, kuras viesnīcas atrodamas Meksikā, Jamaikā, Dominikā un citur Karību reģionā. Visi šo kūrortu klienti, vai tie būtu pāri, ģimenes, draugu grupas vai kas cits, ierodoties var aizmirst visas rūpes un uztraukumus, jo saņem īpaši sirsnīgu attieksmi, all-inclussive lutināšanu un savu individuālo vēlmju piepildījumu. Piemēram, kā stāsta  Playa Hotels & Resorts pārstāvji, pie viņiem mēdz vērsties pāri, kas vēlas intīmu laulību ceremoniju divatā jūras krastā, bet vēlāk kāzu atvaļinājumā viņiem jau pievienojas jautra draugu kompānija. Svinētājiem tiek piedāvātas īpašas atlaides, bezmaksas papildus pakalpojumi un citi pievilcīgi labumi.   


 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14030886sec.