Arvien vairāk ļaužu Latvijā izvēlas citādu veselības uzlabošanu — rūdīšanos

Baltijā vienīgā Rūdīšanās skola 20. martā noslēdz ziemas sezonu, bet uzsāk jaunu, astronomiskā pavasara sezonu un turpina palīdzēt Latvijas iedzīvotājiem rūdīties, lai uzlabotu imunitāti, mazinātu stresu, veicinātu koncentrēšanās un darba spējas.

Šīs kustības pastāvēšanas laikā ledus vannās izkausētas vairāk nekā 3,5 tonnas ledus, brīvdienu peldēs piedalījušies vairāk nekā 1000 cilvēku, ledus vannā gulējuši vairāk nekā 600 drosminieku, bet Rūdīšanās skolas mācības apmeklējuši vairāk nekā 1300 dalībnieku.

Rūdīšanās skola iemantojusi atzinību to ļaužu vidū, kas vēlas uzlabot veselību un pašsajūtu dabiskā ceļā, strādājot ar prātu un ķermeni.

Rūdīšanās skolas treneris Māris Žunda: „Rūdīšanās skolas atslēgvārds ir nevis aukstums, bet darbs ar savu prātu un ķermeni. Mēs, dzīvojot komfortā, esam aizmirsuši, ka mūsu ķermenis un prāts var ļoti labi pielāgoties gan augstām, gan zemām temperatūrām, ka mēs varam lieliski tikt galā ar stresu, būt efektīvi darbā un ikdienā. Vienīgais, kas mums nepieciešams, lai to visu panāktu, ir treniņš.”

Ir noskaidrojies, ka Rūdīšanās skolas dalībnieku motīvi ir dažādi. Protams, lielākā daļa vēlas uzlabot veselību, jo uzskata, ka tieši ziemās pārāk bieži slimo un nemitīgi salst. Jaunekļi vēlas apgūt teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas, lai varētu ziemā droši peldēties āliņģī, kā arī pārspēt paši sevi. Sievietes pārsvarā vēlas mazināt stresu, uzlabot veselību, kā arī izkāpt no savas komforta zonas. Tas nozīmē justies labi aukstumā, kā arī spēt izkāpt no savas komforta zonas, piemēram, darba vidē, pieņemot jaunus izaicinājumus. Savukārt vidēja vecuma ļaudis tic, ka rūdīšanās viņiem palīdzēs uzlabot veselību un mazinās stresu.

Tagad līdz nākamajai ziemai vairs nebūs iespējamas peldes āliņģī. Pavasara sezonā Rūdīšanās skola uzsāks biežākas pastaigas šortos, brīvdienu peldes un ledus vannas ārā. Savukārt vasarā rūdīšanos būs iespējams praktizēt mācību braucienā Itālijā, Alpu kalnos, kur būs pietiekams vēsums, lai sevi izaicinātu kalnu pastaigās, rīta meditācijās un kalnu ezeru peldēs, norūdot gan prātu, gan ķermeni.

Par Rūdīšanās skolu

Rūdīšanās skola apvieno pārbaudītas, uz zinātniskiem pētījumiem balstītas metodes, piemēram, Vima Hofa metodi, lai palīdzētu ikvienam, kas vēlas kļūt par sevis labāku versiju — būt enerģiskāks, pārliecinātāks, stiprāks, veselīgāks, mērķtiecīgāks un produktīvāks. Rūdīšanās skolas dibinātājs Māris Žunda ir Baltijā vienīgais Vima Hofa metodes treneris. Skola piedāvā dažādu veidu teorētiskās un praktiskās mācības, kā arī mācību ceļojumus ārpus Latvijas un speciālas programmas bērniem un uzņēmumu kolektīviem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13445282sec.