Kā ekonomēt laiku ceļojumā?

Ceļojuma laikā, iespējams, ka pat neaptveram, cik patiesībā daudz laika esam pavadījuši nelietderīgi, piemēram, stāvot garās rindās lidostā, pie apskates objektiem un citur. Īpaši, ja ir iespējams apiet dažas no šādām mūžīgajām rindām - tādējādi minūtes, ko pavadītu gaidot, izmantot piedzīvojumu baudīšanai!

Lūk, pieredzējuši ceļotāji dalījušies ieteikumos kā ilgi gaidītā ceļojuma stundas izbaudīt no sirds un nesabojāt garastāvokli ar savu vai līdzbraucēju nepacietību.

Izvēlies lidostu, kas atrodas tuvāk tavam galamērķim

Lielajās pilsētās ar aktīvu gaisa satiksmi, ir daudzas starptautiskas lidostas, kuras apkalpo konkrēto apgabalu. Tomēr ir liela atšķirība tam, cik tālu no vietas, uz kuru vēlies doties, atrodas lidosta, kur piezemēsies tavs reiss. Piemēram, Džona Kenedija starptautiskā lidosta Ņujorkā atrodas vairāk nekā 30 kilometru attālumā no Manhetenas, Ņujorkas pilsētas vēsturiskā centra, savukārt La Guardia lidosta uz pusi tuvāk – aptuveni 16 kilometrus.

Atrašanās tālu prom no vietām, kuras patiesi vēlies apmeklēt un redzēt

Izmaksu ziņā, protams, lētāk ir ceļojuma laikā apmesties ārpus pilsētas centra, tomēr, iespējams, ka objekti, kurus vēlies apskatīt, atrodas tieši tur. Līdz ar to zaudē laiku, esot ceļā no viesnīcas uz vietu, kuru vēlies apskatīt.

Brokastis viesnīcā aizstāj ar maltīti esot ceļā

Brokastošana viesnīcā var aizņemt diezgan daudz laika, ko tu iespējams varētu pavadīt apskatot pilsētu vai kādus ievērības cienīgus objektus. Kā alternatīva šādai ilgai brokastošanai var būt maltīte, ko var baudīt ceļā un, piemēram, kafija līdzņemšanai no vietējās kafejnīcas!

Rindas uz apskates objektiem iespējams apiet laicīgi iegādājoties biļeti

Tūristu rindas pie apskates objektiem ir teju neizbēgamas. Kā vieni no pasaulē visapmeklētākajiem apskates objektiem ir Eifeļa tornis Parīzē, Kolizejs Romā vai Londonas Acs. Tomēr viens ir skaidrs – no cilvēku burzmas izvairīties nesanāks! Taču ir veidi un vietas, kur iespējams šīs garās rindas apiet. Piemēram, pirms došanās uz apskates objektu, apskatīties internetā, kur, iespējams, biļetes var iegādāties jau tiešsaistē. Līdz ar to varēsi ietaupīt laiku, ko pavadītu rindā pēc biļetes. Tāpat izklaides parkos painteresējies, vai nav iespējams iegādāties biļeti, kas ir derīga vairākām atrakcijām vienlaikus.

Apmeklē maksimums divus suvenīru veikaliņus un ne vairāk

Pilnīgi iespējams, ka ceļojuma laikā secināsi to, ka piedāvājums vairumā suvenīru veikaliņu ir gandrīz vienāds. Tāpēc, viesojoties lielākajā daļā no tiem un neatrodot kāroto, zemē būsi izsviedis pārāk daudz laika, ko būtu varējis pavadīt lietderīgāk. Centies suvenīru veikalā iepirkties ātri un apmeklējot vien vienu vai divus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15221095sec.