Kā ceļojuma laikā paēst par baltu velti?

Ceļojuma plānošana vien var izmaksāt diezgan daudz, līdz ar to iespējas, kā ietaupīt, noteikti ir jāizmanto! Viens no variantiem kā ietaupīt naudu attiecībā uz pārtiku, ir izbaudīt bez maksas maltīti. Lūk, daži no veidiem, kā to panākt!

Apmeklē dažādus saviesīgus pasākumus

Pirms dodies uz kādu pilsētu, apskati, vai tuvumā netiek rīkoti kādi pasākumi, kurus varētu apmeklēt, piemēram, svinīgās atklāšanas, uzņēmumu atvēršanas un tamlīdzīgi. Tur visticamāk varēsi baudīt kādas gardas uzkodas pilnīgi par baltu velti. Tāpat uzkodas bez maksas var baudīt, apmeklējot lielveikalus, lauksaimnieku tirgus, kur klientus aicina degustēt jaunākos produktus.

Pirms ceļojuma noderīgi painteresēties arī par valstī atzīmējamām dienām. Jo citās valstīs tiek atzīmēti tādi svētki kā Nacionālā Saldējuma diena, Nacionālā Virtuļu diena un citas ne mazāk kārdinošu nosaukumu svinamās dienas! Iespējams, ka tām par godu vari tikt pie kāda bezmaksas kāruma!

Apmeties viesnīcā, kur piedāvā bezmaksas brokastis

Kad plānosi, kurā viesnīcā apmesties, painteresējies, vai tur nepiedāvā bezmaksas brokastis. Ir daudzas viesnīcu ķēdes, kas piedāvā šādu iespēju, tomēr jārēķinās, ka brokastīs netiks pasniegts nekas ļoti pārsteidzošs un unikāls, tomēr tās sniegs enerģiju rīta cēlienam un ar tukšu vēderu noteikti prom neaiziesi.

Uzkodas no brokastu galda paņem līdzi kā uzkodas

Daži ceļotāji iesaka gardumus no brokastu galda paņemt līdzi somā, lai ir ko uzkost arī vēlāk, kad jau atkal vēders sauc pēc maltītes! Tomēr aicina arī būt uzmanīgiem no viesnīcas restorāna apkalpotājiem, jo viņiem šāda klientu prakse nešķiet pārāk iepriecinoša un var jums par to aizrādīt.

Nenokavē laimīgo stundu

To mēdz dēvēt arī citādi – kā nu kurā viesnīcā – tomēr ideja paliek nemainīga. Proti, laimīgajā stundā klientiem viesnīcas bārā tiek pasniegti bezmaksas alkoholiskie dzērieni, citviet piedāvājumā ir arī bezalkoholiskie dzērieni. Turklāt, kas ir svarīgākais, bieži vien tos pasniedz kopā ar vieglām uzkodām.

Pirms dodies ceļojumā, sagatavo pārtikas produktus līdzi ņemšanai

Tas ļoti var palīdzēt ietaupīt naudu, ja dodaties uz salīdzinoši dārgāku valsti. Tāpēc iegādājies kādus produktus vietējā veikalā, kur turklāt nešaubīgi zināsi to garšu, kvalitāti. Īpaši svarīgi tas ir, piemēram, ja ceļo ar automašīnu, jo pa ceļam izsalkuma mākts veikalos nenopirksi nevajadzīgus našķus

"Freegan" kultūra

"Freegan" kultūra tiek veidota ar mērķi, lai cilvēki varētu ēst citu izmesto pārtiku, kas patiesībā varbūt nav slikta, bet ir ar iztecējušu termiņu vai gluži vienkārši ir palikusi pāri neizmantota. Arīdzan tādējādi tiek samazināts izmesto atkritumu daudzums.

Ir izstrādāta pat aplikācija "LeftoverSwap", kur var meklēt lielveikalu, restorānu, kafejnīcu vietas, kur šī pārtika tiek izmesta. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.02.2024 - 23.03.2024 KRAUZE pret KRAUZI - Sarunu vakars Jaunmoku pils
23. martā pl. 19.00 Jaunmoku pilī iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru “Krauze pret Krauzi". | Skatīt vairāk
no 15.00 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48540497sec.