TOP astoņas vietas, kuras apmeklēt Štutgartē un tās apkārtnē

Iepazīsties ar TOP astoņām vietām, kuras iekļaut savā ceļojumu plānā, viesojoties Štutgartē.

1.    Mercedes-Benz muzejs ir viens no populārākajiem muzejiem pilsētā. Tas sniedz iespēju doties aizraujošā ceļojumā pa automašīnu vēstures lappusēm, izzinot to ražošanas pirmsākumus Vācijā, kā arī aizsākumu vienam no pazīstamākajiem automašīnu zīmoliem pasaulē. Mercedes-Benz muzejs aizraus ne tikai auto entuziastus, bet ikvienu, kuru interesē Štutgartes vēsture un tās nozīme auto industrijas attīstībā.

2.    Pils laukums jeb Schlossplatz atrodas blakus jaunajai Štutgartes pilij, pašā Štutgartes centrā, kas ir viena no lielākajām pilsētas pilīm Vācijā. Šeit atrodamas daudzveidīgas iespējas brīvā laika pavadīšanai, sākot ar viesošanos jaunajā Štutgartes pilī un atpūtu parkā, beidzot ar netālo muzeju, restorānu un veikalu apmeklēšanu.

3.    Porsche muzejs un ražotne, kas atrodas blakus Porsche galvenajai mītnei, vēstī par Porsche kultūru, vēsturi un piedāvā apskatīt vairāk nekā 80 automobiļu, kā arī doties unikālā izbraucienā ar kādu no Porsche automašīnām. Papildus tam iespējams turpināt ceļojumu Porsche pasaulē, apmeklējot arī pašu ražotni.

4.    Konigsstrase ir centrālā iepirkšanās iela Štutgartē, kas atrodas netālu no pils laukuma. Tā ir viena no Vācijas garākajām iepirkšanās ielām, kas stiepjas 1,2 km garumā. Tā sākas pretī galvenajai dzelzceļa stacijai un ved tieši cauri pilsētas centram, piedāvājot dažādu veidu veikalus, suvenīru bodes, restorānus un kafejnīcas.

5.    Štutgartes opera ir vieta, kuru jāapmeklē ikvienam klasiskās mūzikas cienītājam. Štutgartes opera piesaista ne tikai ar labākajiem Eiropas operas un baleta uzvedumiem, bet arī ar savu unikālo dizainu un lielisko akustiku. Ja neatrodas laiks apmeklēt kādu no pasākumiem, ieguvums būs arī ekskursija pašā operas ēkā.

6.    Vilhelma zooloģiskais un botāniskais dārzs ir īpaša vieta, kurā baudīt brīnumaino dabu, nevis no tālienes, bet gan pasaules dzīvnieku un augu vidū. Vilhelma zooloģiskajā un botāniskajā dārzā pieejamas dažādas aktivitātes dabas ielenkumā, tostarp arī īpašas vietas ģimenes un draugu piknikam.

7.    Švarcvalde jeb Melnais mežs ir viena no ievērojamākajām kalnu grēdām Eiropā, kas klāta ar mežiem. Vieta, kur doties garās pastaigās un smelties iedvesmu no dabas skaistuma. Švarcvalde stiepjas vairāk nekā 12 tūkstošu kvadrātmetru platībā. Aptuveni 109 km no Štutgartes atrodas Švarcvaldes brīvdabas muzejs, kur iepazīt šī meža būtību.

8.    Hohencollernas kalns atrodas gleznainā vietā starp Štutgarti, Švarcvaldi un Konstances ezeru virs Hehingenes pilsētas. Pašā kalna galā atrodas Hohencollernas pils, kas paver neaprakstāmu skatu pāri krāšņajam Bādenes-Virtembergas reģionam. Šī ir ideālā vieta, kur izrauties no pilsētas burzmas, lai iepazītu unikālu arhitektūras mākslas darbu un izbaudītu elpu aizraujošus dabas skatus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.03.2024 - 27.02.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.37089896sec.