TOP7 ieteikumi dāmām, lai pandēmijas laikā tās pamana vīrieši

Sejas maskas nu ir kļuvušas par mūsu ikdienu. Eh, cik labi, nav jākrāso lūpas, priecājas daļa daiļā dzimuma pārstāvju. Ai, cik slikti, kā lai tagad iepazīstos un kā lai pamana manu skaistumu? Pavisam citādā noskaņā ir dāmas, kurām sirdsāķīša meklējumi vēl ir procesā.

Dāmas, nav jāsaskumst, jo ir daudz un dažādu stiķu, lai jūs taptu pamanītas gan uz ielas, gan veikalā, gan tramvajā! Padomus Travelnews.lv sniedz skaistumkopšanas speciāliste Diāna Apšinika, uzsverot uz septiņām galvenajām lietām, uz kurām šobrīd, masku ērā, ir jāliek vislielākais akcents, ja vēlaties tapt pamanītas.

1.    Maska

Tā vien šķiet, ka pats pirmais, pēc kā cilvēku šobrīd pamana, ir maska. Bet te nu ieteikums nepārspīlēt. Ja uzvilksiet izaicinošu masku ar greizu smīnu vai multfilmu varoņiem, tad, visdrīzāk, arī izredzētais skatīsies tikai un vienīgi uz masku, un nepamanīs, ka aiz tās slēpjas arī daiļa būtne. Mans ieteikums – vai nu skaistu, gaumīgu, neizlecošu daudzreiz lietojamo masku, vai arī izvēlēties vienreizlietojamo masku.

2.    Uzacis

Permamentā grima meistariem šobrīd darba pilnas rokas, jo uzacis nu ir ļoti būtiskas, lai dāmas tiktu pamanītas. Ja nav vēlmes aizrauties ar permamento meikapu, tad būtiski uzturēt formā savu dabas doto skaistumu, nevis uzaudzēt Brežņeva biezo līniju, vai arī izplūkāt uzacis līdz plānai līnijai – tas vairs nav aktuāli, un arī komplektā ar masku izskatīsies gana komiski, nevis skaisti un gaumīgi.

3.    Skropstas un acu ēnas

Jā, acis nu pamana uzreiz. Jo tās vairāk būs izceltas, jo arī lielāka iespējamība, ka jūs pamanīs. Atbilstoši lietainajiem laika apstākļiem gan būtiski pievērst uzmanību, kādu skropstu tušu un kādu kosmētiku izvēlaties.

4.    Aksesuāri

Maska nekādi nespēs noslēpt gaumīgi piemeklētus aksesuārus. Skaisti auskari noteikti pievērsīs pretējā dzimuma uzmanību, tāpat arī jauka šallīte. Šīm detaļām jāpievērš liela uzmanība, bet savu stilu nevajag pazaudēt un ieslīgt lētā bezgaumībā. Pie aksesuāriem noteikti arī pieskaitāmas brilles – tām jāharmonē ar Jūsu matu krāsu un izvēlēto apģērbu.

5.    Koptas rokas

Sakārtot masku uz sejas, piekārtot šallīti… Rokas šobrīd ir tās, kuras daudzi pamana. Tādēļ zīmīgi pievērst uzmanību ne tikai skaistam manikīram – košās krāsas labāk atstāt vasarai, bet koncentrēties uz sarkanajiem toņiem, un arī uz roku ādu. Jā, dezinfekcijas līdzekļi ļoti nodara pāri roku ādai, tādēļ ieteicams tās mitrināt ar krēmu un reizi pa reizei palutināt ar barojošām maskām.

6.    Matu sakārtojums

Nē, nav jāskrien katru rītu uz frizētavu! Būs gana, ja šajos rudenīgajos apstākļos Jūsu mati būs tīri un sasukāti. Vīrietis nepievērsīs uzmanību, ja mati būs savākti speķainā peļastē un sastipiprināti ar krāsu zaudējušu gumiju.

7.    Apģērba izvēle

Melnie un pelēkie toņi – tāda parasti ir mūsu izvēle rudens noskaņās. Taču iesaku nebaidīties no spilgtām krāsām. Jūs noteikti daudz vairāk pamanīs, ja būsiet uzvilkusi sarkanu, baltu vai citādi atsvaidzinošu ziemas jaku. Jā, un neaizmirstam arī par svārkiem – arī rudenī un ziemā pretējais dzimums ļoti labprāt pievērš uzmanību skaistām kājām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16039109sec.