Kad aptrūkstas idejas Ziemassvētku dāvanām

Klāt Ziemassvētku gaidīšanas laiks, kad mazi un lieli visā pasaulē raksta vēstules Ziemassvētku vecītim, atklājot savas slēptākās vēlmes un sapņu dāvanas. Ja jūsu ģimenes locekļi vai draugi ir noslēpumaini un dāvanu izvēli atstāj jūsu ziņā, iespējams, noderēs kāda ideja, ko iesaka “Kesko Senukai Latvia” pārstāve Līva Briede.

Pašiem mazākajiem

Visu vecumu bērni Ziemassvētkos gaida dāvanas: viņu neapvaldītais prieks un sajūsmas spiedzieni, tās izsaiņojot, ir viens no brīžiem, kas sagādā visvairāk prieka un visgaišāko svētku noskaņu katrā mājā. Sarūpēt dāvanas bērniem ir salīdzinoši viegli, jo mazuļu sajūsma par jaunām rotaļlietām ir neizsmeļama. Vienlaikus der atcerēties, ka vislabākās rotaļlietas ir tās, kas veicina bērna attīstību. Pašiem mazākajiem, kuri piedzīvo savus pirmos vai varbūt otros Ziemassvētkus, būs prieks par šūpuļkrēsliņu vai mīļu miega rotaļlietu, ko ņemt līdzi gultiņā, bet interaktīvs rotaļu zaķis vai spēļu galdiņš palīdzēs attīstīt sīko motoriku un runas prasmes. Protams, klasiskais dāvanu klāsts – lelles, leļļu rati un mājas vai automašīnas ar tālvadību – noteikti iepriecinās mazo saņēmēju. Bet varbūt šogad ir vērts pielāgot dāvanu bērna interesēm vai atklāt jaunus apvāršņus? Uzdāviniet savam mazajam izaicinājumiem bagātu konstruktoru, aizraujošu galda spēli vai sevišķi lielu puzli, plastilīnu, no kura veidot visfantastiskākās lietas. Mazai modes dāmai noderēs pirmais rotu darināšanas komplekts, zinātniekam – rotaļu teleskops vai mikroskops, māksliniekiem – gleznošanas komplekts, bet eksperimentu kārajiem – smaržu vai kristālu laboratorija.

Gādīgai namamātei

Ziemassvētkiem piestāv greznība un elegance. Papildiniet savas namamātes arsenālu ar traukiem vai interjera priekšmetiem šogad aktuālajos zelta, sudraba un baltajos toņos! Šīs krāsas dominē galda klājumā, radot svētku sajūtu katru dienu. Arī baltiem vai vienkārši caurspīdīgiem traukiem nebūt nav jābūt vienmuļiem – šogad interjera tendences mudina izvēlēties traukus ar iestrādātu reljefa josliņu, dekoratīvu dzīslojumu vai krāšņiem iegravētiem rakstiem. Savukārt pēc sātīgas maltītes būs patiess baudījums ieslīgt ērtos dekoratīvos spilvenos, ieritināties mīkstā pledā vai iekārtoties uz pūkaina paklāja. Ļaujiet vaļu faktūru un detaļu bagātībai, sagādājot baudu ne tikai acīm, bet arī taustei, un ieprieciniet namamāti ar kādu no aktuālajiem interjera priekšmetiem!

Virtuves virtuozam

Katls vai panna, visticamāk, nevienam nešķitīs pārāk pievilcīga Ziemassvētku dāvana, bet tāpēc nav jāatsakās no ideālās dāvanas kaislīgam pavāram. Izvēlieties radoši! Vienmēr vērtīga dāvana ir blenderis vai virtuves kombains, kas palīdzēs īstenot grandiozas kulinārās ieceres. Mūsdienās arvien vairāk pavāru dod priekšroku veselīgam uzturam, kas savukārt iet rokrokā ar veselīgām gatavošanas metodēm. Varbūt īstā dāvana īstam virtuves pavēlniekam šogad ir tvaicētājs vai elektriskais grils, kas ļaus pagatavot ēdienu bez pievienotas eļļas? Savukārt dzīves mazo svētku un garšu baudītāji būs sajūsmā par labu kafijas aparātu, kas kā uz burvja mājienu pagatavos spēcinošu espreso, samtainu kapučīno vai ideāli sabalansētu rīta kafiju nesteidzīgai baudīšanai. Un, kad ideālais dzēriens pagatavots, noderēs termoss vai termokrūze, kurā to paņemt līdzi ikdienas gaitās.

Tiem, kuri zina, ko grib

Katram, kurš veic lielākus vai mazākus remontdarbus, meistaro jaunas lietas vai ir nolēmis šogad to apgūt, lieliska dāvana būs kvalitatīvi instrumenti, ar kuriem jebkurš darbs ies no rokas. Darbīgam saimniekam noteikti iemirdzēsies acis, saņemot labu daudzfunkcionālu urbjmašīnu – elektrisko vai ar akumulatoru, kurai atliek vien nomainīt uzgali, lai paveiktu teju visus darbus. Izvēloties urbjmašīnu, profesionāli pārdevēji piedāvās arī tai atbilstošus piederumus – uzgaļus, urbjus un muciņu komplektus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17972398sec.