Podkāstā skaidro, kā savlaicīgi identificēt izdegšanu

Attālinātais darbs un mācības aktualizējis vienu no 21. gs. aktuālākajām problēmām – izdegšanu. Strādājot no mājām, pazūd darba un atpūtas robežas, darba laiks kļūst nenoteiktāks, bet atpūtai veltītais posms – īsāks. Kā savlaicīgi atpazīt izdegšanu, kā nošķirt to no noguruma un kā ar to cīnīties – par to plašāk tiek diskutēts podkāstā “Eksperts tuvplānā”, kurā viesojas personības izaugsmes trenere un biznesa koučs Santa Ogriņa. Podkāsta ieraksts pieejams ikvienam interesentam Turības Biznesa inkubatora Facebook lapā.

Podkāsts “Eksperts tuvplānā” radīts, lai sniegtu atbalstu mazajiem un vidējiem uzņēmējiem, kā arī palīdzētu ekonomiski aktīvajiem iedzīvotājiem pielāgoties pandēmijas radītajiem apstākļiem. Tā otrajā epizodē iespējams uzzināt, vai izdegšana ir reāla slimība vai 21. gadsimta tendence, kādas ir pazīmes, pēc kurām savlaicīgi atpazīt izdegšanu, vai attālinātais darbs var sekmēt izdegšanu, un, kā, strādājot un mācoties no mājām, nospraust darba – atpūtas robežas?

“Strādājot vai mācoties no mājām, varam ieekonomēt laiku, ko citkārt pavadītu ceļā, tomēr ir būtiski, lai mēs šo ietaupīto laiku izmantotu vērtīgi, piemēram, uzlabojot savu veselību. Divas stundas, kas šobrīd nav jāpavada ceļā, iesaku veltīt sportam, meditācijai vai citām aktivitātēm, kas palīdz atslēgties no darba. Tāpat iesaku sabalansēt darba dienu, ik pēc divām stundām veltot 15 – 20 minūtes atpūtas pauzei, gan fiziski atpūtinot acis un izkustoties, gan atslēdzot prātu un izvēdinot galvu,” skaidro Santa Ogriņa.

Santa Ogriņa ir sertificēta personības izaugsmes trenere, biznesa koučs, mentore, uzņēmēja un SIA “Baltic Travel Services” dibinātāja. Organizē un vada personības un biznesa izaugsmes pasākumus, piemēram, “Sieviete biznesā”, “Sievietes izaugsmei un iedvesmai”, “Kā pārvarēt bailes”, kā arī dažādus projektus un starptautiskus retrītus. Santa ir autore grāmatai “Kā būt laimīgai?” (“How to be happy?”). Izmantojot hipnoterapiju, kā arī biznesa un personības izaugsmes koučingu, Santa palīdz cilvēkiem atrisināt emocionālās problēmas un traumas, atgūt pašapziņu, atrast dziļāku jēgu, izveidot un attīstīt biznesu, rast vairāk prieka dzīvē un kļūt par sevis paša labāku versiju.

Cikla “Eksperts tuvplānā” ietvaros būs iespējams saņemt sertificētu personības izaugsmes treneru, biznesa kouču, dažādu nozaru lielāko uzņēmumu vadītāju, mārketinga ekspertu, nevalstisko organizāciju vadītāju un personāla atlases speciālistu padomus un ieteikumus, kā organizēt savu un komandas darbu pandēmijas apstākļos. Podkāstu ciklu organizē Turības Mentoru asociācija, kas apvieno virkni pieredzējušus uzņēmējus un dažādu nozaru ekspertus, kuri gatavi dalīties pieredzē, sadarbībā ar biznesa inkubatoru. Podkāstu ierakstus aicināts noklausīties ikviens interesents.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7325511sec.