Plānojiet savu ceļojumu jau laicīgi

Vai esat ieinteresēts par vasarnīcu un dzīvokļu īri Itālijā, Francijā, Spānijā, Anglijā vai Grieķijā? Gribat zināt, ko darīt, kad esat ieradies valstī, kā iejusties, kā ēst, braukt un runāt ar vietējiem? Lasiet…

Kā īrēt vasarnīcu Eiropā

Tātad, Jūs esat sapņojis par vasarnīcas noīrēšanu Itālijā, Grieķijā vai Spānijā. Bet kā šo sapni pārvērst īstenībā? Tas ir vieglāk, nekā Jūs domājat. Turpinājuma solis pa solim, kā nodrošināt Jūsu sapņa piepildījumu.

1. Plānojiet jau iepriekš. Krietnu laiciņu iepriekš.

Pirmais ir saprast, ka vasarnīcas īrēšana nav iedoma, kas piepildāma vienā mirklī. Daudzas vasarnīcas šobrīd tiek īrētas deviņus mēnešu vai pat gadu iepriekš. Tas nozīmē, ka, ja Jūs pazvanīsiet vienu mēnesi pirms došanās ceļā, Jums būs jāsamierinās ar to, kas palicis pāri (ja palicis). Ņemiet savu gada kalendāru un atzīmējiet visus datumu, kad gribat ceļot. Iespējamo datumu atzīmēšana ir labs sākums. Labās ziņās ir tādas, ka ceļojuma plānošana krietni iepriekš ļauj Jums visu saplānot tā kā vēlaties, neaizmirstot arī mazus, bet patīkamus sīkumus. Jums ir arī daudz laika, kad sapņot par gaidāmajiem piedzīvojumiem.

2. Jo vairāk cilvēku, jo lētāk.

Ja Jūs būsiet lielāka kompānija, Jūs varēsiet noīrēt lielāku un daudz izolētāku vasarnīcu, tas samazinās arī individuālās izmaksas. Optimālākais kompānijas lielums ir robežās no sešiem līdz divpadsmit cilvēkiem. Šis solis parasti ir visgrūtākais, jo Jūs saskaraties ar jautājumu, kuru tad īsti aicināt līdzi un kā viņu pārliecināt piedalīties. Ieteikums: izveidojiet draugu un ģimeņu sarakstu un sakārtojiet tos atbilstoši interesēm, piemēram, iecienītākās izklaides, arhitektūra un muzeji, ēšanas paradumi utt. Pajautājiet pirmajiem sešiem vai astoņiem cilvēkiem Jūsu sarakstā, vai viņi gribētu kopā ar Jums doties divu nedēļu ceļojumā uz Itāliju 2012. gada jūlijā. Paskaidrojiet, ka viņiem nav daudz laika, lai domātu. Ja pēc laika viņi vēl joprojām šaubās, tad laipni pasakieties viņiem un pārejiet pie nākamā kandidāta.

3. Plānojiet savu budžetu.

Kad esat savācis savu ceļojuma biedrus, Jums jānoskaidro, cik katrs no viņiem plāno tērēt. Dažiem no Jūsu biedriem iespējams nebūs ne jausmas, cik tādā ceļojumā nāktos tērēt. Jums vajadzētu izrēķināt aptuvenus pamatizdevums, piemēram, lidojuma biļetēm pa Eiropu (lidmašīnas biļetes rezervējiet tikai pēc vasarnīcas noīrēšanas), jānoskaidro valūtas maiņas kurss un vidēji lielas vasarnīcas īres maksa. Noskaidrojiet, cik katrs no viņiem labprāt būs gatavs maksāt par apmešanos vasarnīcā. Ja kāda budžets ir zemāks vai krietni augstāks par grupas vidējo budžetu, Jums būtu jāparunā ar viņiem par nodomu maiņu vai izstāšanos. Nav slikta ideja veikt iepriekšējas iemaksas, lai kāds neatteiktos, kad viss jau ir rezervēts.

4. Ļaujiet Jūsu interesēm noteikt Jūsu ceļojuma virzienu.

Tā Jums būs daudz jautrāk. Pirms izvēlaties galamērķi, izveidojiet iespējamo aktivitāšu sarakstu un lieciet Jūsu līdzbraucējiem izvēlēties sev tuvākās. Saraksta paraugs:

- Apmeklēt muzejus
- Iepirkties tirgū
- Apskatīt viduslaiku pilsētas
- Peldēties (peldbaseinā vai jūrā)
- Ēdienu gatavošanas nodarbības
- Iet pārgājienos

Kad visi ir izvēlējušies, izveidojiet sarakstu ar piecām populārākajām aktivitātēm.

5. Piezvaniet savam ceļojumu konsultantam.

Šajā solī Jūs konsultēsieties ar kādu, kam ir pieredze. Apkopojiet informāciju par ceļojuma laiku, cilvēku skaitu, budžetu, vēlamajām aktivitātēm un sazinieties ar www.rentvillas.com, kur varēsiet sarunāties ceļojumu aģentu par velti. Pamatojoties uz Jūsu sniegto informāciju, aģents Jums sniegs ieteikumus, kur labāk doties, apmesties un kur piedāvātās aktivitātes atbildīs Jūsu grupas lielumam un vajadzībām. Darbojoties kopā, Jums būtu jātiek skaidrībā, kur vēlaties doties un kuru vasarnīcu izvēlēsieties. Galu galā, kā grupas organizētājam, Jums pieder pēdējais vārds. Piepildiet savas fantāzijas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14833498sec.