Kā Kanāriju salās atpūsties kopā ar bērniem?

Katrā no Kanāriju salām, kur, kā runā valda mūžīgs pavasaris, atrodami lieliski izklaides piedāvājumi mazākajiem ceļotājiem. Tas ir svarīgi vecākiem, kas vēlas baudīt sauli un siltumu, bet vienlaikus arī parūpēties par to, lai bērni laiku pavadītu saturīgi un piepildīti.

Šeit dažas no bērnu izklaides iespējām vienā no populārākajām Kanāriju salām - Grankanārijā.

Parque de Cocodrilos - Krokodilu parkā mīt aptuveni 300 krokodili un kaimani, kā arī čūskas, pērtiķi un putni, bet tīģeru, šimpanzu un krokodilu saimēs sagaidīti pēcnācēji - tātad pret dzīvniekiem te izturas pienācīgi.

Sioux City - izcils mežonīgo rietumu šovs. Indiāņi uz kara takas, kovboji un šaudīšanās un mundra bifeļu dzenāšana. Atrodas aptuveni astoņus kilometrus uz ziemeļaustrumiem no Playa del Inglés.

Tal von Fataga - četras kamieļu izjāžu stacijas. Tur mazie var doties izjādēs ar vienkupra kamieļiem pa zaļām palmu oāzēm. Kamieļu izjādes pieejamas arī Maspalomas kāpās.

Mini Tren - mazs, mežonīgo rietumu stilā ieturēts tvaika lokomotīves vilkts čukčukbānītis piedāvā pusstundu ilgu braucienu un Playa del Inglés pazīstamāko tūrisma objektu apskati. Brauciena laikā tiek stāstīta kāpu un bākas vēsture. Izbraukšana katru pusstundu no Adv. de Italia.

Aqualand - ūdens atrakciju parks visai ģimenei, kas neatrodas pārpildītajā baseinu rajonā, bet gan 3 kilometrus uz ziemeļiem no Maspalomas

Labākās pludmales ģimenēm ar bērniem: Playas de Papagayo, Playa de Flamingo, Playa Blanca, Playa de las Cucharas, Playa de los Pocillos, Playa de la Garita un La Graciosa pludmales.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Park Hotel Latgola
,


Kaļķu vārti
,


Trakai TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.27724195sec.