Ko apskatīt Maurīcijas salā - iesaka tūrisma aģentūra Lattur

Portluī/Botāniskais dārzs Pamplemuss /Grand Be /Kemi Maleureks

Šīs ekskursijas laikā jums atklāsies salas vēsturiskā pagātne un tagadne. Jūs pastaigāsieties pa pilsētas centrālajām ielām, apmeklēsiet eksotisku bazāru. Aplūkojiet senlaicīgās ēkas, piemēram, Valdības namu, Teātri, Hipodromu, kas tika uzcelts franču kolonizācijas periodā XVII gadsimtā, kā arī lielisko pilsētas panorāmu. Pēc tam mēs jums piedāvājam apmeklēt botānisko dārzu „Pamplemousses” (Pamplemuss), kas plaši pazīstams ar savu milzīgo tropu augu kolekciju, - daži no tiem ir vairākus simtus gadu veci. Noteikti apstājieties, lai izdarītu dažus fotouzņēmumus pie baseina ar gigantiskajām ūdensrozēm. Dārzā jūs ieraudzīsiet arī pili Mon Plaisir. Pēc vēlēšanās var apmeklēt senlaicīgo cukura fabriku-muzeju L’Аventure du Sucrе. Noslēgumā jūs nobrauksiet pa piekrasti salas ziemeļu daļā gar līci Grand Baie līdz Camp Maleureux. Iesakām ieturēt pusdienas viena no restorāniem pilsētā vai krastmalā Codan (galvaspilsēta Portluī), restorānā Hotel Labourdonnais, vai arī restorānā L’Aventure du Sucre.

Kurpipa/ Šamarela/Dienvidrietumi

Šīs ekskursijas laikā jums būs iespēja aplūkot salas centru un dienvidu daļu. No vulkāna Trou aux Cerfs (Tru o Serf) krātera jūs izbaudīsiet lielisko panorāmu. Pilsētā Curepipe (Kurpipa) tiks izdarīta apstāšanās, jūs varēsiet apmeklēt augstas klases veikalus, kā arī tradicionālos suvenīru veikaliņus, kuģu maketu fabriku. Pēc tam mūsu ceļojums turpināsies caur rezervātu Macchabee (Makabe) līdz svētajam indiešu ezeram Grand Bassin, aizā Gorge, kur no 800 metru augstuma jūs ieraudzīsiet planējam retos tropu putnus Рaille en Queue, pēc tam apmeklēsiet septiņkrāsu zemes un ūdenskritumu Chamarel (Šamarel). Iesakām ieturēt pusdienas restorānā Chamarel.

Kurpipa un Le Pai domēns

Šīs ekskursijas laikā jums būs iespēja aplūkot salas centru un dienvidu daļu. No vulkāna Trou aux Cerfs (Tru o Serf) krātera jūs izbaudīsiet lielisko panorāmu. Pilsētā Curepipe (Kurpipa) tiks izdarīta apstāšanās, jūs varēsiet apmeklēt augstas klases veikalus, kā arī tradicionālos suvenīru veikaliņus, kuģu maketu fabriku. Pēc tam mūsu ceļojums turpināsies uz Domaine les Pailles (Domen le Pai) īpašumiem, kur var 15 minūtes pavizināties ratos vai izbraucienu vilcienā. Tāpat jūs apmeklēsiet vēl darbojošos senlaicīgu cukurfabriku un garšvielu dārzu un noskatīsieties Maurīcijas segu (tradicionāla deja).Iesakām ieturēt pusdienas restorānā Domaine les Pailles īpašumā vai krastmalā Codan (galvaspilsēta Portluī),vai restorānā Hotel Labourdonnais.

Briežu sala un ekskursija zem ūdens

Neaizmirstami iespaidi gaida jūs ekskursijas laikā zem ūdens. No 7 līdz 77 gadu vecumam jebkurš cilvēks, pat neprazdams peldēt, 25 – 30 minūšu laikā var veikt šo ceļojumu 3 – 4 metru dziļumā, bet pēc tam motorlaivā jūs pārcelsieties uz ile-aux-Cerfs (Briežu sala), kur jūs varat pavadīt veselu dienu sniegbaltajās pludmalēs, priecājoties par gaiši zilo lagūnu un izbaudot mieru un klusumu. Ja jūs esat aktīvās atpūtas piekritēji, dienas gaitā mēs piedāvāsim jums braucienu motorlaivā, peldēšanos melnās upes ūdenskritumos, kur var nirt, peldēt ar maskām un pabarot no rokas zivtiņas tirkīzzilajās lagūnās. Dienas beigās motorlaiva aizvedīs jūs līdz vietai, kur gaida transports. Ja vēlaties pusdienot, jūsu rīcībā ir divi restorāni uz salas vai restorāns Le Barlen Hotel One&Only Le Touessrok.

Maiburga un Du Šassera domēns

Pirmā apstāšanās tiks veikta Mahebourg (Maiburgas) motormuzejā, kura ekspozīcijās atainoti svarīgi IX gadsimta notikumi, ka arī jūras cīņa pie vecās ostas starp frančiem un angļiem Domaine du Chasser (du Šassera domēns) no 500 metru augstuma jums pavērsies lieliska salas dienvidaustrumu daļas panorāma. Jūs varat piedalīties aizraujošā brauciena ar kvadracikliem, pastaigā ar jēgeri pa tropisko mežu, kuras laika jums tiks parādīti interesanti tropiskie augi, šeit jums izdosies ieraudzīt vienu no retākajiem putniem pasaulē, kas savulaik bija gandrīz izzudis, kā arī dzīvniekus – īpašuma iemītniekus. Šeit var pamedīt savvaļas mežacūku, briedi, vai, paša vakarā – sikspārņus. Pusdienas restorānā Domaine du Chasser īpašumā zem klajas debess, kur jūs pacienās ar Maurīcijas virtuves ēdieniem.

Tējas fabrika un muzejs/ Koloniālais nams/ Krokodilu parks

Kopā ar mūsu gidu jūs apmeklēsiet salas centrālo plato, kur ieraudzīsiet tējas plantācijas. Ekskursijas laikā pa fabriku jums izskaidros tējas ražošanas paņēmienu, tāpat lieliskā šalē jūs degustēsiet dažādu šķirņu tējas. Koloniālajā namā jūs nogaršosiet tipiskās kreolu virtuves ēdienus. Pēc tam jums parādīs, kā tiek audzētas antūrijas un vaniļas ziedi. Krokodilu parkā jūs nokļūsiet tropiskā mežā; šeit var novērot ne tikai šos pārsteidzošos reptiļus, bet arī gigantiskos bruņurupučus no Aldabra salas un visus Maurīcijas salas floras un faunas pārstāvjus. Pusdienas pēc vēlēšanās restorānā krokodilu parkā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65532017sec.