Daži padomi, kā būt lieliskam blakussēdētājam lidmašīnā

Pārlieku pļāpīgi, krietni iereibuši vai gluži vienkārši nepieklājīgi blakussēdētāji lidmašīnas salonā var nokaitināt pat vispieredzējušāko un pacietīgāko ceļotāju.

Tomēr reizēm gadās tā, ka cita acī skabargu redzam, bet baļķi savā – nepamanām. Lai nesagādātu nepatīkamus brīžus citiem pasažieriem, der izvērtēt arī savus untumus un kaprīzes – lūk, pieci padomi, kā būt lieliskam blakussēdētājam lidmašīnā.

Rūpējieties par personīgo higiēnu

Kā zināms, ventilācija aviolaineru salonos nav tā labākā, tādēļ citi pasažieri noteikti pamanīs, ja jūsu ķermenis, zeķes, apavi vai apģērbs smaržos nelāgi. Lai lidojums būtu patiešām komfortabls gan jums, gan ceļabiedriem, pirms došanās ceļā nevajadzētu piemirst nevienu personīgās higiēnas aspektu – ieejiet dušā, iztīriet zobus un lietojiet dezodorantu. Protams, jāatceras arī nepārspīlēt – puse smaržu pudelītes uz jūsu kakla var nostādīt jūsu blakussēdētāju ne visai patīkamā situācijā.

Nekļūstiet par "pļāpu maisu"

Noteikti pārvariet vēlmi blakussēdētājam izklāstīt savu dzīvesstāstu visās tā detaļās. Lai gan daži pārmīti vārdi vai neliela humora deva var palīdzēt radīt noskaņu komfortablam lidojumam, pļāpāšana ar blakus sēdošo ceļabiedru trīs stundu ilga lidojuma laikā viņam var likties kā nokļūšana moku kambarī. 

Protams, ja jūsu blakussēdētājs uzsāk sarunu pirmais un, šķiet, ir gatavs jautājumu vētrai, – uz priekšu! Tomēr citos gadījumos jāatceras, ka klusēšana ir zelts.

Esiet pieklājīgs gulētājs

Gulēšana uz blakussēdētāja pleca pavisam noteikti ir viens no skarbākajiem veidiem, kā ielauzties cita personīgajā telpā. Ja uzskatāt, ka lidojuma laikā noteikti iemigsiet, parūpējieties par speciāla spilvena iegādi, kas apliekams ap kaklu. Šādi, iespējams, varēsiet pat itin kārtīgi izgulēties, bet ja tomēr ne – vienalga nebūs jābaidās, ka jūsu galva lēnām varētu ieslīgt blakussēdētāja klēpī...

Apspiediet savas bailes

Liela daļa ļaužu kļūst nervozi tikko pēc iekāpšanas lidmašīnā. Tomēr tas nenozīmē, ka varat izmantot savu blakussēdētāju kā personīgo psihoterapeitu. Lai pie mazākajām gaisa bedrēm nebūtu jāgrābj kaimiņa roka, iemācieties tikt galā ar savām bailēm – elpošanas vingrinājumi, vizualizēšanas paņēmiens un meditācija ir tikai daži no risinājumiem, lai lidojuma laikā sevi nomierinātu.

Neforsējiet ar alkohola patēriņu

Kārdinājums nomēģināt mazās vīna vai stiprāku dzērienu pudelītes lidojuma laikā var kļūt teju nepārvarams – īpaši, ja dzērieni pieejami bez maksas. Tomēr, ja neievērosiet piesardzību, jāatceras, ka itin viegli varat kļūt par blakussēdētāja ļaunāko murgu. Pārāk liela izdzertā alkohola daudzuma dēļ jūs, ļoti iespējams, zaudēsiet kontroli un vairs nesekosiet iepriekš minētajiem noteikumiem, tādēļ viens vai divi dzērieni būs gana.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19590902sec.