Valentīna dienas galamērķi katram pārim

Katru gadu, tuvojoties 14. februārim, mīlnieku prātus nodarbina jautājums, kā pavadīt Valentīna dienu. Vakariņas izmeklētā restorānā, šokolāde un smaržas dāvanā – daļai pāru tā jau ir Valentīna dienas rutīna. Varbūt šogad ir pienācis laiks, kam romantiskākam, trakākam un vienreizīgākam? Ceļojums noteikti neatstās vienaldzīgu tavu otru pusīti un dāvās jums abiem neaizmirstamas atmiņas.

Iepazīstieties ar Valentīna dienas TOP galamērķiem katram pāru tipam:

1. Romantiskie pāri uz Venēciju

Lai gan pieņemts uzskatīt, ka Parīze ir mīlētāju pilsēta, tā nebūt nav vienīgā pilsēta, kas spēs apburt ar savu šarmu. Kāpēc braukt uz Parīzi, kad tā būs pilna ar Valentīna dienas ceļotājiem, ja var aizbraukt uz vietu, kas būs tikpat romantiska, bet ne tik ļaužu pārpildīta? Venēcija – īstā vieta, kur pavadīt romantiskas Valentīna dienas brīvdienas. 14. februāra dienu var pavadīt, dodoties nesteidzīgā pastaigā uz pazīstamo Svētā Marka laukumu un Rialto tiltu, vakaru varat turpināt ar patīkamu braucienu pa Venēcijas kanāliem ar gondolu un noslēgt ar gardas itāļu maltītes baudīšanu kādā no simtiem vietējo kafejnīcu.

2. Aktīvie pāri uz Nepālu

Valentīna diena parasti saistās ar kaut mierīgu, patīkamu un romantisku, taču nebūt ne visiem pāriem labpatīk sēdēt glaunā restorānā. Viņus vairāk uzrunā aktīva atpūta un kopīga piedzīvojumu meklēšana, nekā gausi pavadīts vakars divvientulībā. Tādiem pāriem vērts doties uz Nepālu kāpt kalnos. Tas noteikti nebūs viegli, taču aktīva dzīvesveida pāri to novērtēs, un kopā pārvarētās grūtības un šķēršļi tos satuvinās vēl vairāk un paliks atmiņā uz mūžu. Arī kāpšanai kalnos ir sava romantiskā puse – kas var būt valdzinošāk, kā atrasties Himalaju kalnu virsotnēs un baudīt neaprakstāmos skatus un sajūtas kopā ar savu mīļoto.

3. Gardēžu pāri uz Gruziju

Gruzija ir pazīstama ar savu daudzveidīgo virtuvi, tāpēc pāriem, kurus vieno kopīga aizraušanās ar labu ēdienu, ieteicams doties baudīt īsto gruzīnu virtuvi. Neatkarīgi, vai izvēlēsieties pavadīt laiku galvaspilsētā Tbilisi vai paceļosiet pa valsti, gardas maltītes varēs nobaudīt jebkurā Gruzijas nomalē. Var ņemt vērā, ka piejūras reģionos gatavo ļoti asus ēdienus, bet augstāk kalnos – maigākus.

4. Ballētāju pāri uz Maljorku

Gados jaunāki pāri, kas mīl izklaidēties, novērtēs izcilu naktsdzīvi Spānijas salā Maljorkā. Eiropas ballīšu epicentra tituls ir piešķirts netālu esošajai Ibizas salai, taču Maljorka tālu no tās neatpaliek. Pāri varēs baudīt kokteiļus un dejas kādā no salas klubiem, kuros nereti uzstājas pasaulē pazīstami dīdžeji. Noteikti būs sagatavoti arī īpaši pasākumi par godu Valentīna dienas vakaram. Tomēr nevar aizmirst, ka Maljorkā ir ļoti skaista daba un zeltainas pludmales. Nopeldēties Vidusjūrā diemžēl diez vai izdosies, jo februāri Maljorkā pa dienu ir ap 17 grādu, bet sarīkot laisku pikniku jūras krastā ar mīļoto līdzās – tas noteikti jāizdara.

5. Ekstravagantie pāri uz Ņujorku

Ņujorka vilina daudzus, un Valentīna dienu tajā noteikti pavadīs mīlnieki no visas pasaules, taču īpaši piemērota tā būs pāriem, kuriem tīk vakariņot smalkos restorānos, apmeklēt galantas izstādes un baudīt augsto kultūru. Ņujorka ir pilsētu pilsēta, tā nesniegs iespēju priecāties par brīnišķīgām dabas ainavām, taču piedāvās novērtēt mūsdienās radītos brīnumus. Īsteniem pilsētnieku pāriem, kuri nespēj iedomāties savu dzīvi nekur citur, kā vien lielpilsētā, Ņujorka būs sapņa piepildījums. Katrs pāris viegli atradīs sev līdz sīkākajai detaļai piemērotāko Valentīna dienas pavadīšanas veidu, jo patiešām Ņujorkā ir viss!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,


Latvia Tours
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46793604sec.