Tūristēm Taizeme piedāvā iespēju laimēt sejas plastisko operāciju

Vēlaties veikt plastisko operāciju, taču tā nav pa kabatai? Taizemes Tūrisma pārvalde paziņojusi par konkursu "Extreme Makeover" ("Ekstrēmās pārvērtības"), kura ietvaros trīs laimīgās dāmas iegūs iespēju veikt sejas plastisko operāciju un 5 000 ASV dolāru, kā arī varēs doties ekskluzīvā ceļojumā.

Lai piedalītos konkursā, interesentēm jāiesniedz rakstisks pamatojums, kādēļ viņas nolēmušas likties zem skalpeļa, pievienojot vairākas savas fotogrāfijas. Žūrija – medicīnas eksperti un plastiskie ķirurgi – pēcāk izvēlēsies trīs uzvarētājas, finālistu vārdus nosaucot 7. maijā.

Taču tas vēl nav viss. Tāpat dalībniecēm konkursa tīmekļa vietnē jāpublicē foto un videomateriāli, kuros uzskatāmi demonstrētas viņu "vājās puses", lai arī citi interneta lietotāji varētu palīdzēt izlemt, kurai pretendentei patiesi pienākas galvenā balva.

Kā minēts itin savdabīgā konkursa nolikumā, "Thailand Extreme Makeover" ļauts piedalīties ārzemniecēm vecumā no 25 līdz 45 gadiem ar nosacījumu, ka viņas gatavas Taizemē pavadīt aptuveni mēnesi.

Lai gan jaunais konkurss saistīts ar tā dēvētā medicīnas tūrisma attīstīšanu Taizemē, valsts jau iepriekš bijusi pazīstama kā nozares līdere. Kā CNN atzinis ASV bāzētā medicīnas tūrisma ceļvežu izdevēja "Patients Beyond Borders" izpilddirektors Džozefs Vudmens, tiek lēsts, ka pērn Taizemē ieradušies aptuveni viens miljons medicīnas tūristu, kas sastāda ap 10 procentiem no starptautiskās pacientu plūsmas visā pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.092026sec.