Piecas lietas, ko ielikt koferī, kad dodies ceļojumā

Somu kravāšana pirms došanās ceļojumā ir nereti saspringts uzdevums. Koferī nekad nav tik daudz vietas, cik vajag, īstās drēbes kaut kur pazudušas un paniskas bailes kaut ko aizmirst – tā varētu raksturot pakošanos ceļojumam. Neskaitot tādas būtiskas lietas, kā telefons, maks un pase, ir vēl dažas lietas, ko patiešām vērts paņemt līdzi.

1. Vienmēr paņem līdzi cepuri

Dodoties ceļojumā uz siltajām zemēm, cepure aizsargās galvu pret karstumu un tās apmale aizsegs seju pret tiešiem saules stariem. Turpretī, ziemas ceļojumā cepure sildīs ausis. Jebkurā gadījumā cepure neaizņem daudz vietas somā, taču tā sniegs labumu gan vasarā, gan ziemā.

2. Paņem tās vecās, neglītās kedas

Katram mājās ir tās drausmīgās kedas, kas savu vietu apavu plauktā saglabā tikai to ērtuma dēļ. Ceļojums ir īstais laiks, kad šiem apaviem beidzot rast pielietojumu. Ļoti iespējams, ka ceļojumā dosies arī kādā aktīvākā ekskursijā, kur ērti apavi būs nepieciešami. Turklāt, šādi pārgājieni nereti ir tik nogurdinoši, ka vēlme izskatīties labi zūd, jo svarīgāk šķiet justies ērti.

3. Neaizmirsti lādētājus

Fotoaparāts vienmēr ir viena no pirmajām lietām, kas, kravājoties, tiek ielikts somā. Taču šī paša iemesla dēļ var gadīties aizmirst tā lādētāju – fotoaparāts sen jau ielikts, bet par lādētāju vairs netiek domāts. Tāpat arī jāpadomā par telefona lādētāju, jo ikdienā tas netiek nēsāts līdzi, tāpēc var piemirsties arī šoreiz to paņemt.

4. Sagatavo uzkodas līdzņemšanai

Lai gan pirms braukšanas esi kārtīgi paēdis, liela iespēja, ka lidostā, gaidot savu reisu, atkal sagribēsies, ko iekost. Ja būsi nodrošinājies ar saviem našķiem, nebūs jātērē neadekvātās summas par ēdienu lidostā vai lidmašīnā. Bez tam, var gadīties, ka arī jau esot ārzemēs, būsi patīkami pārsteigts, atrodot savā somā kādu pašmāju našķi pēc kā jau varbūt būsi paspējis noilgoties.

5. Iepako mūsdienu jaunatklājumu – sauso šampūnu

Visbiežāk viesnīcas numuriņi ir nodrošināti ar šampūnu un dušas želeju pudelītēm, taču lētākos apartamentos var tikt piedāvātas tikai ziepes. Pat, ja esi pārliecināts, ka viesnīcas vannasistabā būs atrodams šampūns, līdzi paņemts sausais šampūns vienalga var noderēt. Atpūtas ceļojumi ir ļoti neparedzami, un dienā, kad ieplānots pavadīt laiku pludmalē, var uzrasties neparedzēti plāni kaut kur doties, un ja nav laika stundu dušoties un posties, sausais šampūns būs īstais glābiņš.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59649587sec.