Viesnīcu pārstāvji skaidro vai klients pirms pakalpojuma pirkšanas drīkst apskatīt numuriņu [1]

Stāvot pie viesnīcas administrācijas galda, klientiem ir jāizdara izvēle. Iegādājoties numuriņu, līdzās cenas faktoram, blakus vēl gozējas ērtības, ko piedāvā viesnīcas un klienta gaume. Citiem patiks numuriņi ar skatu uz pilsētu, citiem uz gaumīgā pagalma pusi, savukārt dažiem svarīgāks kritērijs ir viesnīcas numura krāsu gamma.

Bieži vien klients pirms pakalpojuma pirkšanas palūdz administratoram izrādīt numuru. Travelnews.lv sazinājās ar Latvijas viesnīcu pārstāvjiem, lai noskaidrotu vai klientam pirms pakalpojuma pirkšanas tiek sniegta iespēja apskatīta viesnīcas numuru?

Mūsdienīgās četru zvaigžņu viesnīcas Europa City Amrita Hotel Liepāja (www.groupeuropa.com) direktore Daiga Jansone stāsta, ka klientam numuriņi tiek izrādīti.''Klātienē, runājot ar viesnīcas viesiem stāstam par Europa City Amrita Hotel numuriņu kategorijām. Ja klients pēc stāstītā nav izlēmis, tad noteikti parādām istabas iekārtojumu un tās ērtības,'' stāsta Daiga Jansone.Viesnīca Europa City Amrita atrodas pašā Liepājas sirdī, blakus pilsētas Tirdzniecības kanālam, pavisam netālu no Rožu laukuma un tikai 15 minūšu gājiena attālumā no, balto smilšu pludmales. Atrašanās vieta nosaka arī cilvēku izvēli par labu kādam no viesnīcas piedāvātajiem skatam.

Neparasti elegantu dizaina formu interjera un mūsdienīga dzīves stila viesnīca Mama Boutique Hotel (www.hotelmama.lv) direktore Ilze Kikste-Zandere informē, ka viesnīca tiek izrādīta arī restorāna klientiem. ''Mama Boutique Hotel viesnīcas numuriņi ir dažādi, katrā dominē citādāka atmosfēra, tāpēc noteikti klientam parādām numur un piemeklējam viņa gaumei atbilstošāko,'' stāsta Ilze Kikste-Zandere. Mama Boutique Hotel direktore pastāsta arī, ka numuriņu parādīšana nenozīmē, ka klients, kurš jau ir veicis rezervāciju var atteikties no pakalpojuma. ''Viesnīcā ir tikai 7 numuri, tāpēc nepieļaujam rezervācijas atteikšanu,'' stāsta Ilze.

Daugavpils viesnīcas Park Hotel Latgola (www.hotellatgola.lv) direktore Ruta Priede stāsta, ka viesnīca labprāt klientiem izrāda numuriņu. ''Viesnīcas numuru izrāda ne tikai administrators, bet arī šveicars, viesu uzņemšanas speciālists – kurš nu tajā brīdī ir uz vietas,'' pastāsta Ruta Priede. Park Hotel Latgola direktore informē, ka pat, ja viesi nezina par savam tiesībām apskatīt numuriņu, tad viesnīcas darbinieki paši to piedāvā. ''Viesnīcas apskatīšana ir tieša sadarbība starp viesnīcu un klientiem,'' skaidro mājīgās un komfortās viesnīcas direktore Ruta Priede.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Gaida 03/09/2015 10:34 Solo ceļotāja ar pieredzi eksotiskos virzienos. Viesnīcas parasti rezervēju Booking.com vai izmantojot zināmu viesnīcu ķēdi. Vienmēr lūdzu iespeju apskatīt numuru un nekad nav atteikts. Šoziem Senegālā nācas atteikties no viesnīcas, kuras reālas piedāvājums neatbilda bookingā ievietotajam. Šķīrāmies kā draugi.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60651112sec.