Bezmaksas aplikācijas, kas var aizstāt tūristu gidu

Tā vietā, lai nolīgtu gidu apskatei pa kādu no svešzemju pilsētām, vai iegādātos biļeti ekskursijas autobusam, lejupielādē aplikācijas, kas palīdzēs aizmirst par tūrisma bukletiem unsteigu ekskursijās.

Pastaigu maršruti ir lieliski piemēroti, lai izzinātu tūrisma objektu vēsturi un leģendu stāstus, taču gida nolīgšana var radīt robus ceļotāja maciņā. Ir ieveidotas aplikācijas, kas var aizstāt ekskursiju rokasgrāmatas, kā arī, lai tūrists pastaigu maršrutu var izstaigāt savā tempā.

DETOUR

Bezmaksas aplikācija, pieejama iTunes un drīzumā arī PlayGoogle.

Aplikācija DETOUR Ir aprīkota ar audio norādēm uz vietām, kas var pārsteigt pat vietējos. Lai noteiktu precīzu atrašanās vietu, aplikācija izmanto tālruņa GPS, tālāk norādot perspektīvākos galamērķus. DETOUR šobrīd ir pieejams tikai Sanfrancisko apskatei.

FIELD TRIP

Bezmaksas aplikācija, pieejama iTunes un PlayGoogle.

Aplikācija sniedz informāciju par dažādām pasaules vietām. FIELD TRIP pat iesaka, kur ekskursantam vajadzētu apstāties, lai iepirktu suvenīrus, vai nogaršotu vietējo maltīti.

SUNDAY DRIVE

Bezmaksas aplikācija, pieejama iTunes.

Ar degvielu cenu krišanos, vairāk cilvēki dodas auto ceļojumos. SUNDAY DRIVE palīdz izplānot auto ceļojumu maršrutu, norādot vēsturiskos apskates objektus, ūdenskritumus, muzejus, un citas apskates vietas, ko "paķert" pa ceļam.

RICK STEVE AUDIO EUROPE

Bezmaksas aplikācija, pieejama iTunes un PlayGoogle.

Aplikācijā ir ne tikai audio tūre, bet tā iekļauj arī ceļvežus pdf formātā. RICK STEVE AUDIO EUROPE piedāvā izpētīt vairāk nekā 50 Eiropas galamērķus. Ekskursijas sastāv no vispārīgas informācijas līdz padziļinātiem stāstiem par apskates objektiem.

CITIES TALKING

Bezmaksas aplikācija, pieejama iTunes un PlayGoogle.

Aplikācija piedāvā audio ekskursijas lielākajās Eiropas pilsētās, piemēram, Londonā, Berlīnē, Edinburgā, Parīzē. CITY TOURS galvenokārt ir vērsta uz tūristiem, tāpēc aplikācijā ir iekļauti arī praktiski padomi. Aplikācija ir bezmaksas, taču papildus ekskursijas var iegādāties par 6,99 ASV dolāriem.

HISTORY PIN

Bezmaksas aplikācija, pieejama iTunes un PlayGoogle.

Atrodoties kādā pilsētai nozīmīgā vietā, aplikācija parāda, kāda šī vieta bijusi pirms daudziem gadiem. Vēsturiskā ekskursija ļauj uz brīdi atgriezties pagātnē. HISTORY PIN ir Google sponsorēta aplikācija.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11621809sec.