Uzzini, kā ceļot un pelnīt vienlaicīgi [1]

Kas gan var būt labāks, ja ceļošanu var apvienot ar naudas pelnīšanu? Šādā veidā ne tikai iespējams papildus nopelnīt, bet arī redzēt pasauli, kā arī tev nebūs jauztraucas, ka nāksies šķirties no saviem ietaupījumiem.

Iepazīsties ar 12 veidiem, kas palīdzēs tev nopelnīt ceļojuma laikā.

Uzstāšanās kā ielu māksliniekam

Dejas, mūzika, māksla – nav svarīgi, kāds talants tev piemīt - tu to vari izmantot, lai ceļojuma laikā nopelnītu.

Bezlīguma darbs vai privātstundas

Atkarībā no tavas profesijas, vienalga, vai esi skolotājs, inženieris vai kas cits, tā ir lieliska iespēja nopelnīt ārpus savas dzimtenes, veicot nelielus bezlīguma darbus vai pasniedzot privātstundas.

Globālais tiešsaistes tirgus – Fiverr un Odesk

Ja esi noraizējies par to, ka pašreizējā darba vietā nespēj pietiekami nopelnīt, tad kabatas naudu iespējams nopelnīt, izveidojot profilus tiešsaistē – Fiverr un Odesk.

Vieslekcijas

Šis gan ir liels izaicinājums, bet kādēļ lai to neizmantotu? Ja tev ir labas zināšanas kādā jomā, tad šī ir lieliska iespēja nopelnīt, jo koledžas labprāt uzņem vieslektorus.

Darbs starptautiskā tūrisma un ceļošanas izstādē

Ja tev ir daudz brīva laika un mērķis doties ceļojumā, tad vari pievienoties starptautiskai tūrisma izstādei, mūzikas grupai vai cirka komandai, tādējādi varēsi izbaudīt ceļojumu un iepazīt jaunus cilvēkus.

Elastīgs darba grafiks

Ja spēj atrast darbu, kas sniedz iespēju strādāt no mājām, tad nav šķēršļu, lai uz brīdi tavas mājas kļūtu par Malaiziju. Tādējādi būtu iespēja apceļot šo valsti, kā arī papildus atrast šeit darbu uz neilgu laika periodu.

Sezonāls darbs

Atvaļinājuma laikā vari doties uz iemīļotu tūrisma galamērķi, kur vari strādāt lauksaimniecībā - novākt dārzeņus, augļus, ogas, bet brīvajā laikā doties aplūkot attiecīgo pilsētu vai valsti.

Darbs kūrortā vai vasaras nometnē

Kūrorti un vasaras nometnes lielākoties atrodas krāšņās vietās, kalnu reģionos vai pie jūras, tādēļ tā ir iespēja ceļot bez maksas, nopelnīt un apskatīt skaistas vietas.

Pārdošana

Ja tev ir labas pārdošanas prasmes, nebaidies no jaunu pilsētu izaicinājuma. Ja pārdošana ir tev piemērota, papildus bonuss tam visam ir iespēja labi nopelnīt.

Viesnīcas, bāri un restorāni

Ja tevi piesaista tūristu iemīļotas atpūtas vietas, tad paveras iespēja strādāt viesnīcās, bāros vai restorānos, jo šajās vietās nereti trūkst darbinieki. Tā kā darba grafiks šajā sfērā nenoslogo, tad papildus iespējams apceļot attiecīgo vietu, kurā uzturies.

Skastumkopšana

Ja tev nesagādā problēmas uz ceļojumu līdz paņemt nelielu skaistumkopšanas ekipējumu, kā arī ir prasmes šajā jomā,  tad vari tūristiem piedāvāt masāžu, matu un nagu kopšanu.

Tūristu gids

Ved cilvēkus ekskursijās pa vietām, kuras tu labi zini un kuras aizrauj tevi. Vienīgi - pārliecinies, ka izvēlētā ekskursija ir interesanta un piedzīvojumiem bagāta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 vārna 05/20/2015 16:38 odesk vairāk neeksistē. tagad ir upwork.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48250294sec.