Populārākie aizbildinājumi, lai nedotos ceļojumā

Lielākā daļa cilvēku vēlas ceļot, bet šķērslis ir aizbildinājumu izdomāšana, ko cilvēks pats ir izdomājis. Pasaules izzināšana ir ne tikai lieliska pieredze, bet arī dažādi elementi, kas palīdz mums augt un iepazīt sevi. Ceļošana palielina radošumu un uzlāde mūsu garu, lai būtu spēks stāties pretī dzīves izaicinājumiem. Ir svarīgi atmest aizbildinājumus malā, lai dotos lieliskā ceļojumā.

Uzzini, kādi ir populārākie aizbildinājumi, lai nedotos ceļojumā.

Man nav naudas

Šis, iespējams, ir viens no visu laiku biežākajiem aizbildinājumiem, jo liela daļa cilvēku neaizbrauc ceļojumā naudas līdzekļu trūkuma dēļ. Ir jāsaprot, ka ceļojumā svarīgākais nav nakšņot pieczvaižņu viesnīcā un iegādāties luksusa preces.

Man ir sliktas valodu zināšanas

Ar šo varētu aizbildināties pirms gadsimta, ne jau 2015. gadā. Mūsdienās ir izdomātas dažādas telefona aplikācijas, kuras var izmantot, kā mobilo tulku jebkurā pasaules valstī.

Es nekad neesmu ceļojis

Ceļot nozīme iziet ārā no savas komforta zonas, tāpēc, pirmo reizi ceļojot, ir svarīgi uzdrošināties doties neaizmirstamā piedzīvojumā, kurš pārvērtīsies par atkarību.

Esmu aizņemts ar strādāšanu

Ceļošana palīdz atbrīvoties, kļūt radošākam un bagātākam ar dažādām idejām, tāpēc vien ir vērts doties ceļojumā, lai ar jaunu sparu varētu atsākt pildīt savus darba pienākumus.

Nav cilvēka, ar ko kopā ceļot

Tas ir saprotams, ja nav cilvēka, ar ko kopā ceļot. Bet ir dažādi risinājumi, piemēram, doties solo ceļojumā vai pievienoties kādai tūristu grupai, pie reizes, gūstot jaunu draugu un paziņu loku.

Es domāju, ka ceļošana ir nedroša

Ceļošana ir tikpat bīstama, kā krustojuma šķērsošana. Dzīvot ir riskanti, bet, ja neļausimies piedzīvojumam un riskam, tad tā nekad arī nedzīvosim un nebaudīsim mirkļa burvību.

Mana šī brīža prioritāte ir atdot aizņēmumu

Hipotekārais aizdevums vai studentu aizdevums – liela daļa nes šo slogu un gadu no gada maksā aizņemto naudas summu. Bet, kāpēc ilgtermiņa pienākumam ļaut traucēt piepildīt savu sapni? Atrodi darbu, kur varētu nopelnīt ceļojuma laikā, un ceļo bez raizēm.

Nav tāda vieta, kur vēlētos doties

Ja tu apskatītu ceļotāju blogus, tad noteikti ieraudzītu kādu vietu, kur vēlētos pavadīt savas brīvdienas. Pasaule ir brīnumainu vietu piepildīta, tev tikai tās jāatklāj!

Esmu pārāk jauns, lai ceļotu

Kamēr esi jauns, ir jāsaprot, ka ceļojumu laikā var saskarties ar problēmām. Bet ceļošana noteikti tevi iedvesmos jauniem darbiem un idejām.

Esmu pārāk vecs, lai ceļotu

Daļa vecākās paaudzes cilvēku arī dodas ceļojumos, lai atklātu pasauli un sevi, tas pierāda, ka arī šie cilvēki spēj baudīt dzīvi un jautri pavadīt laiku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67723489sec.