Astoņi padomi, kā atrast lētas naktsmājas dažādās pasaules vietās

Naktsmājas ir viens no lielākajiem ceļojuma izdevumiem. Nav būtiski, cik glauni izskatās tava dzīvesvieta, visdrīzāk ceļojuma laikā nevēlēsies tērēt milzīgas naudas summas par naktsmītni. Nauda nepieciešama ne tikai par nakšņošanu, bet arī, lai iegādāto pārtiku, dotos ekskursijās un iegādātos pāris šikus dzērienus.

Lūk, 8 gudri padomi, kā atrast lētu naktsmītni dažādās pasaules valstīs.

Izmanto palikšanu bezmaksas naktsmājās apmaiņā pret nelielu darbu

Tu vari apceļot pasauli, neko nemaksājot par naktsmājām, pārlaižot 1 vai vairākas naktis pie zemniekiem un citiem cilvēkiem, kuri labprāt uzņem cilvēkus, apmaiņā pret pāris darba stundām.

Iesaisties viesmīlības apmaiņas braucienos

Iespējams, jau esi dzirdējis par Couchsurfingu, kā lielisku iespēju ceļojuma laikā palikt par velti viesmīlīgu cilvēku mājās. Tā ir pilnīga taisnība, ka iespējams palikt šajās mājās pilnīgi par brīvu! Bet vienīgais par, ko vajadzētu atcerēties, ir tas, ka, ja šie cilvēki dosies ceļojumā uz Latviju, tad visdrīzāk arī tev lūgs naktsmājas.

Pārlaid nakti klosterī

Ja pieczvaigžņu komforts nav tava galvenā prasība, tad ir iespēja ar nelieliem ziedojumiem nakšņot vietējā klosterī. Tikai neaizmirsti uzvesties pienācīgi un cienīt mūku noteikumus!

Mājas uzraudzīšana

Vēl viens lielisks veids, kā ceļojumā nemaksāt par naktsmājām, ir uzraudzīt cilvēku mājvietu, kuri paši dodas garā izbraucienā vai ceļojumā. Bieži vien ir ne tikai jāuzņemas atbildība par īpašumu, bet arī par mājdzīvniekiem.

Nerezervē numuru iepriekš, bet kaulējies uz vietas (ja dodies ceļojumā uz Āziju)

Ja ceļo uz Dienvidaustrumu Āziju, izmitināšanās cenas uz vietas var krasi atšķirties no tām, kas norādītas viesnīcu rezervēšanas portālos. Rezervējot numuru uz vietas, cenas ir vismaz 30% zemākas nekā norādītas interneta vietnē.

Nakšņo fermā

Neskaitāmi fermu īpašnieki ļaus pie viņiem nakšņot par ļoti zemām cenām. Šī ir lieliska iespēja tiem, kas vēlas aizbēgt no pilsētas burzmas, pavadīt laiku svaigā gaisā un mieloties ar svaigiem dārzeņiem.

Seko līdzi izdevīgiem nakšņošanas piedāvājumiem

Ja tev nav iebildumu pāris stundas dienā pavadīt, meklējot izdevīgus viesnīcu un naktsmāju piedāvājumus, tad tā ir lieliska iespēja nakšņot izdevīgi. Izdevīgo piedāvājumu izpārdošana norisinās pavisam īstu laiku (dažas minūtes vai stundas), tāpēc svarīgi atrasties interneta vietnē pareizā laikā un vietā.

Nakšņo studentu viesnīcā

Ja tu dvēselē jūties kā jauns cilvēks (vai esi), tad vari izmantot iespēju nakšņot studentu viesnīcā. Lielākoties šajās viesnīcās ir ļoti izdevīgi nakšņot, vidējās cenas Eiropā par astoņvietīgu istabiņu ir no 6 EUR līdz 20 EUR.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09145999sec.