Ceļojumu aģentūru padomi, kā vasaras laikā ceļot par zemākām izmaksām

Apkopojot padomus par iespējām, kas ļautu samazināt ceļojuma izmaksas, Travelnews.lv redakcija sazinājās ar ceļojumu aģentūrām, kuru pārstāvji piekrita dalīties ar padomiem, kas varētu noderēt mūsu ceļot kārajiem lasītājiem.


Šobrīd laiks aiz loga nenoliedzami liecina par to, ka ir vasara. Kā zināms, siltākais gadalaiks ir atvaļinājumu laiks, kas ir īstais brīdis, lai dotos ceļojumā. To izmanto arī dažādas ar tūrismu saistītas iestādes, nereti paaugstinot cenas, apzinoties, ka tūristu tāpat netrūks.

Lai nenāktos šķirties no sāpīgi lielas naudas, ceļojumu biroja Laimtūre direktore Ilona Daugste iesaka izvēlēties tuvākus galamērķus, piemēram, Baltijas valstis vai arī izplānot ceļojumu īsākam laika periodam, proti, kādām 3 līdz 5 dienām. Tāpat Daugste atgādina: "Ir kārtīgi jālasa programmas, jo dažreiz redzamā cena par aviotūri ir smieklīgi zema, bet papildizmaksas, kas ir tas pats transfērs, ir augstākas par pašas tūres cenu. Mākslīgi zema cena liek domāt, ka ir iespēja ceļot ļoti lēti un ļoti labi, bet diemžēl, ja tas ir ļoti lēti, tad arī kvalitāte ir zema, vai arī īstā cena apslēpta papildizmaksās."


Savukārt ceļojumu aģentūras Nikos Travel īpašniece Jeļena Serebrjakova iesaka izmantot nesezonas laiku. Šobrīd sezona nav, piemēram, Apvienotajos Arābu Emirātos. "Sakarā ar to, ka AAE nav no lētākiem tūrisma galamērķiem, bet ir vairāki tūristi, kuri vēlas apceļot šo zemi, un tieši vasarā sakarā ar nesezonu viesnīcu cenas ir samazinātas.Jāpiebilst, ka Apvienotajos Arābu Emirātos vasarā ir ļoti karsts (temperatūra var būt ap 40 grādiem pēc Celsija), bet šajā valstī ir tik augsts servisa līmenis, ka kondicionieri stāv pat autobusu pieturās. Tāpat Dubaijā notiek iepirkšanās festivāls un citi nozīmīgi pasākumi, tādi, kā, piemēram, Dubai Summer Surprises, Modhesh World, Dubai Sports World un citi. Kā arī ir vairāki ūdensatrakciju parki, Ferrari World un citas atrakcijas, kur karsts laiks nebūs tik būtisks. AAE ir viens no mūsu kompānijas iecienītākajiem maršrutiem. Jau vairākus gadus sadarbībā ar vienu no lielākajiem AAE tūrisma operatoriem "Nikos Travel" sūta tūristus uz šo skaisto zemi, kura attīstās milzīgos soļos un, nu jau var pateikt, ka dzīvo 22. gadsimtā." atzīst Serebrjakova.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9757309sec.