Pieci padomi vairāku pilsētu apceļošanai

Nav svarīgi, kādi iemesli varētu atturēt tevi  ceļot, svarīgi it tas, ka ceļojums, kurā esi izvēlējies apskatīt vairākas vietas, ir tieši tas, kas tev vajadzīgs, lai pabarotu savu nemiera garu. Šeit ir daži padomi kā plānot šāda veida ceļojumu.

Kur un kāpēc?

Pirmais jautājums, ko tiešām nepieciešams sev uzdot, pirms dodies ceļojumā, ir iemesls, kāpēc vēlies doties uz vairākām pilsētām viena atvaļinājuma laikā, nevis tikai uz vienu. Ja nekad neesi devies šādā ceļojumā, tā ir iespēja gūt plašu pieredzi.

Tad jāpajautā sev, vai tas tiešām ir izdarāms. Vai tev ir pietiekami daudz laika, lai izbraukātu no vienas vietas uz otru? Ja nomā mašīnu ceļojuma laikā, jāpievērš uzmanība nobrauktajam kilometru daudzumam.

Izveido sarakstu

Tas nav nekāds noslēpums, ka ir jautrāk, ja nebrauc viens, bet gan kompānijā. Pirms brauc ceļojumā, veic nelielu izpēti par vietām, kuras vēlies apskatīt. Tad izveido sarakstu, kurā būtu iekļautas apskatāmās vietas un vēlamās aktivitātes - tas noteikti noderēs ceļojuma laikā. Katrs no ceļa biedriem var veidot savu sarakstu, tad sanākt kopā, salīdzināt un izveidot kopīgo plānu no visām idejām.

Esi elastīgs

Esi elastīgs, ja esi atvaļinājumā. Pavadi izvēlētajā vietā tik daudz laika, cik vajadzīgs, jo nav problēmu atstāt kādu apskates objektu uz citu reizi, kad dosies nākamajā ceļojumā. Galvenais ir izbaudīt ceļojumam ieplānoto laiku!

Esi taupīgs

Ja esi nolēmis apmeklēt vairākas vietas viena ceļojuma laikā, labi apsver savas idejas. Izsverot idejas, jāatrod labākais viesnīcas piedāvājums, kā arī, lai nenonāktu neērtā situācijā, neaizmirsti arī par satiksmes noteikumiem, jo dažādās valstīs tie atšķiras.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26844621sec.