Septiņas lietas, kas būs nepieciešamas ceļojumam šajā vasarā

Nav svarīgi, vai vasarā dodies uz ārzemēm vai plāno ģimenes pārgājienu netālu no mājām - šie septiņi ieteikumi palīdzēs padarīt dzīvi nedaudz vienkāršāku un ceļojumu neaizmirstamāku.

Monarha krēsls (The Monarch Chair) sver tikai aptuveni 600 gramus un var noturēt līdz pat 115 kilogramiem svara. Tas padara šo krēslu perfektu pārgājieniem, kempingiem, vasaras piknikiem vai dienām pludmalē. Tā unikālā salokāmā konstrukcija viegli ietilpst somā.

Viegli atrodama un izmantojama lieta – stikla pudele. Tās parasti piedāvā dažādos izmēros, krāsās un stilā. Katrs var piemeklēt sev atbilstošāko, tikai jāpievērš uzmanība neslīdošai uzmavai, kas atvieglos pudeles pārvietošanu. Arī stikla pudele neaizņems daudz vietas tavā somā.

Dvieļi parasti ir lieli un prasa mūžību, lai izžūtu. Pludmales sega, savukārt, ir izgatavota no izpletņu materiāla – neilona, tā izžūšana aizņem dažas minūtes, tā ir izturīga un paliek vēsa pat degošā saulē. To var nostabilizēt, izmantojot kabatiņas gar segas sāniem, ieberot tajās smiltis.

Ja šajā vasarā dodies uz valsti, kur skaidri zināms, ka būs lietains laiks, parūpējies, lai somā būtu lietusmētelis. Lietusmētelis pasargās tevi no nepatīkamām sajūtām un starpgadījumiem.

Apnicis meklēt drošu Wi-Fi tīklu ceļojuma laikā? Iegādājies pārnēsājamo bezvadu sakaru staciju (Wi-Fi ierīci). Kanex mySpot izveido bezvadu interneta pieslēgumu no viesnīcas standarta interneta pieslēguma. Faktiski dodot stabilu internetu visa ceļojuma laikā.

Lai kafija vai tēja neatdzistu, jāiegādājas termosa krūze. Tas ir labs palīgs, lai varētu baudīt savu dzērienu arī pēc ilgāka laika, vai ņemt sev līdzi. Termosa krūzes parasti ir viegli pārnēsājamas un ērtas. Ir pieejamas arī tādas termosa krūzes, kuras var pievienot mašīnas šķiltavu kontaktligzdai, lai termoss uzturētu kafiju siltu visu dienu.

Esi noguris valkāt ceļojumu jostu un sargāt savu somu uz katra soļa? Ir pieejams mētelis (Scottevest), kuram ir izveidotas 18 kabatas, kuru mērķis ir turēt visu, sākot no telefona un pases, līdz pat planšetdatoram. Taču mēteli labāk izvēlēties ceļojumam ar vēsākiem laika apstākļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3815248sec.