Četri pašsaprotami padomi ceļošanai, par kuriem mēdzam aizmirst

Bieži vien ceļojuma laikā mēs piemirstam, ka kādu situāciju var atrisināt, paturot prātā vien pāris pašsaprotamus ieteikumus. Lai ceļošana būtu izdevusies, atgādinām dažus vienkāršus, bet reizēm piemirstus padomus, kurus ievērot ceļojuma laikā.

Nebaidies jautāt

Reizēm ceļotāji jūtas neērti, lai lūgtu palīdzību, piemēram, viesnīcas apkalpojošam personālam. Tas gan ir visai muļķīgi, jo tieši tam viņi ir domāti. Durvju sargs, šveicars vai jebkurš cits no viesnīcas darbiniekiem noteikti nebūs izbrīnīts, ja viņam pajautāsi, kur vislabāk ēst vakariņas vai iet iepirkties. Turklāt, pats labākais ir tas, ka tieši šie cilvēki situāciju pilsētā, kurā atrodies, pārzina vislabāk, līdz ar to kļūstot par labākajiem padomdevējiem, kādi pieejami.

Vēl viens labs padomdevējs ir citi viesnīcas viesi – daudzi no viņiem, visticamāk, konkrētajā viesnīcā vai pilsētā bijuši jau iepriekš, tāpēc var sniegt visnoderīgākos padomus, sākot ar to, kur viesnīcā atrodas restorāns līdz pat ieteikumiem, kuras vietas pilsētā noteikti vajadzētu apskatīt.

Vispirms ieliec somā pašu nepieciešamāko

Kad pako savu ceļojuma somu, ņemot vērā, ka noteikti tiks uzņemtas daudzas bildes un video, noteikti tajā ieliec pārnēsājamu viedtālruņa bateriju vai telefona lādētāju. Noteikti iepako arī tukšus plastmasas maisiņus apakšveļai, slapjām drēbēm vai, piemēram, netīrām kurpēm, kā arī noteikti somā ieliec pasi, ceļojuma plānu un to kopijas.

Piesakies bezmaksas lojalitātes programmām

Nekavējies pierakstīties, ja viesnīca bez maksas piedāvā pieteikties lojalitātes programmai, jo bieži vien pretī par to varēsi saņemt bezmaksas Wi-Fi vai citus labumus.

Noskaidro, kā nokļūt no viena punkta līdz otram

Ja lidosta ir tavas ierašanās galapunkts, ir svarīgi zināt, kā no tās nokļūt līdz savam galamērķim. Šajā gadījumā ir visai prātīgi veltīt laiku tam, kādi pārvietošanās veidi pieejami turpmākajai ceļošanai, izsverot cenas un ērtību aspektus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Rixwell Old Riga Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18024206sec.