Astoņas lietas, ko ielikt savā rokas bagāžā lidojuma laikā

Gatavošanās atpūtas braucienam, biznesa ceļojumam vai ilgi neredzētās ģimenes vai draugu apciemojumam var būt nogurdinoša un izraisīt gana daudz jautājumu, proti, prātojot, ko drīkst likt iekšā bagāžā, ko nē. Lai nodrošinātu sev veiksmīgāku un patīkamāku ceļojumu, piedāvājam uzzināt, kuras ir tās lietas, kuras noteikti vajadzētu iepakot savā rokas bagāžā.

Salokāmā ūdens pudele

Ar mazajām ūdens pudelēm, ko izsniedz lidmašīnās, nav pietiekami, lai ķermenis būtu pietiekami apūdeņots visu lidojuma laiku. Lai nodrošinātu sevi ar vajadzīgo ūdens daudzumu, ņem līdzi salokāmu ūdens pudeli ar filtru, ko pēc iziešanas cauri drošības pārbaudēm vari piepildīt ar krāna ūdeni. Šādas pudeles aizņem krietni mazāk vietas, kā parastās, pat tad, kad ir piepildītas ar ūdeni.

Zāles

Ja sev nepieciešamās zāles atstāsi lielajā bagāžas somā, ne tikai pastāv risks, ka bagāža var pazust vai tikt nozagta, bet vēl arī tas, ka pēc tam ceļojuma galamērķī var būt gandrīz neiespējami nopirkt jaunas. Lai to novērstu, papildus saviem recepšu medikamentiem paņem līdzi arī bezrecepšu zāles, kuras iepako savā rokas bagāžā.

Telefona lādētājs

Lai arī cik izturīga būtu telefona baterija, vienmēr ir jārēķinās, ka ar to var nebūt gana, lai, piemēram, nokļūtu līdz savai viesnīcai. Katram gadījumam vienmēr nēsā sev līdzi telefona lādētāju, lai varētu to izmantot, ja pēkšņi tālruni vajag ātri uzlādēt. Īpaši noderīgi tas var būt gadījumā, ja koordinātes, kā nokļūt no punkta A līdz punktam B esi saglabājis savā e-pasta kastītē.

Dokumenti

Turi savā ceļasomā maku, pasi un ceļojuma biļetes. Tāpat, ja esi jau iegādājies transporta biļetes, kuras noderēs galamērķī, ielūgums uz svarīgu pasākumu vai vēl, kas ir tikai papīra veidā, ne digitāli, noteikti to visu ieliec rokas bagāžā.

Viss vērtīgais

Lidsabiedrības un lidostas dara visu, lai bagāžas netiktu zagtas, tomēr incidenti notiek vēl joprojām, tieši tādēļ visu vērtīgo vienmēr turi sev klāt. Proti, ieliec rokas bagāžā gan kameru, gan dārglietas, tāpat arī datoru un jebkuru dārgu vai vērtīgu lietu, kuru noteikti nevēlētos pazaudēt.

Izklaidei nepieciešamais

Lai lidojums nebūtu tik garlaicīgs, sevis nodarbināšanai paņem līdzi kādu grāmatu, žurnālu, spēli vai jebko citu, kas varētu izklaidēt.

Maiņas apakšveļa

Ieliec rokas bagāžā maiņas apakšveļu gadījumam, ja pazūd bagāža vai vienkārši vēlies atsvaidzināties pēc lidojuma.

Atbilstošs apģērbs

Lai viegli pielāgotos klimatam, kas valda izvēlētajā galamērķī, ieliec ceļojuma somā atbilstošas drēbes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1446631sec.