Labākās viedtālruņu aplikācijas ceļojumu fotogrāfiju uzņemšanai

Atvaļinājums daudziem asociējas ar košiem un neaizmirstamiem piedzīvojumiem, kurus pēdējos gados visbiežāk ceļotāji iemūžina, izmantojot savus viedtālruņus. Ar šīm viedtālruņu aplikācijām lieliski iespējams atsvaidzināt ceļojumos uzņemtās fotogrāfijas.

Snapseed

Par spīti savām nelielajām nepilnībām, šī aplikācija darbojas kā laba fotogrāfiju rediģēšanas programma iesācējiem. Fotogrāfijas ir iespējams automātiski ievietot aplikācijā un uzlabot pēc saviem ieskatiem. Snapseed piedāvā arī dažādus fotogrāfiju filtrus, iespēju akcentēt dažādas detaļas un motīvus. Uzņemot fotogrāfiju, var gadīties, ka tā izdodas nedaudz slīpa vai deformēta, kam Snapseed piedāvā praktisku risinājumu. Fotogrāfijas ir viegli iespējams iztaisnot, kā arī izkliedēt kameras putekļu nospiedumus, kas bieži mēdz pēc tam būt redzami uzņemtajās fotogrāfijās.

Enlight

Aplikācija Enlight tirgū parādījusies tikai šī gada martā, bet jau piedāvā neskaitāmas fotogrāfiju rediģēšanas iespējas, kuru sarežģītība diemžēl var sagādāt grūtības iesācējiem. Šīs aplikācijas daudzo funkciju izzināšana var būt laikietilpīgs process. Enlight iespēju saraksts ir iespaidīgs – krāsu filtri, uzlabota foto izgriešanas rīku josla un iespēja pievienot tekstu fotogrāfijai ir tikai dažas no iespējām ko piedāvā šī aplikācija.

Instagram

Instagram ir nešaubīgi vispopulārākā fotogrāfiju aplikācija tirgū. Neticami, bet šī aplikācija šogad svin jau savu piekto jubileju. Instagram veidotāji regulāri atjauno piedāvājumu ar jauniem filtriem, kā arī iespējām vēl smalkāk un rūpīgam apstrādāt uzņemtās fotogrāfijas. Taču lielākais pienesums ir aplikācijas interaktīvais raksturs – aplikācijai nepārtraukti pievienojas jauni lietotāji, kas vēlas dalīties ar savām fotogrāfijām un parādīt tās citiem lietotājiem.

VSCOcam

Šī aplikācija piedāvā neskaitāmu skaitu fotogrāfiju rediģēšanas funkciju un filtru, kuri arī visbiežāk ir izmantoti lietotāju fotogrāfijās. Tie, kuriem nepietiek ar jau piedāvātajiem filtriem, var iegādāties papildus filtrus, tādējādi papildinot savu izvēli. Šī aplikācija ir ļoti vienkārša un saprotama arī iesācējiem, nepieciešamās funkcijas ir viegli atrodamas un izmantojamas. Piemēram, fotogrāfijai pavisam vienkārši iespējams atsvaidzināt asumu, kontrastu un krāsu temperatūru. Izmantojot VSCOcam, viegli iespējams arī pievienot rāmi, slīpumu un izmēru. Kad rediģēšana pabeigta, ar fotogrāfiju uzreiz var dalīties sociālajos tīklos Instagram, Facebook, Twitter un daudzos citos.

EyeEm

EyeEm dēvē arī par Instagram dvīni – šī bezmaksas aplikācija piedāvā iespēju rediģēt bildes un aplikācijas ietvaros publicēt to pārējo lietotāju apskatei. Filtrus un rāmjus ir iespējams pievienot uzreiz pēc fotogrāfijas uzņemšanas, pēc tam iespējams arī pielabot pārējās nepilnības. Jauka papildus iezīme – kad attēls pabeigts, aplikācija automātiski piedāvā pievienot atrašanās vietu, kā arī iespēju aprakstā pievienot apkārt esošos apskates objektus, iepirkumu centrus un citas interesantas lietas, ko ceļotāji varētu izmantot.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16136003sec.