Ko labāk nedarīt nūdistu pludmalēs? [2]

Gan Havaju salās gan Meksikā, Grieķijā, Horvātijā un citās piekrastēs ir diez gan daudz nūdistu pludmales. Tās ir lieliski piemērotas tiem cilvēkiem, kas vēlas bezrūpīgi sauļoties bez apģērba. Bet pirms dodaties uz šādu pludmali, jums būtu jāzina pāris lietas. Pārsvarā visām nūdistu pludmalēm ir stingra etiķete un noteikumi. Lūk, neliels ieskats par to, ko nevajadzētu darīt nūdistu pludmalē.

Nedomā, ka sauļošanās ar, vai bez apģērba ir brīva izvēle.

Lai gan daudzās vietās raksta, ka atkailināties ir brīva griba, tā nemaz nav. Atkailināšanās ir sava veida uzticības pārbaude, ka pludmalē jūties drošs. Amerikas Nūdistu asociācija ir pat izveidojusi nūdistu pludmaļu sarakstu. Ja tomēr neesat pārliecināts, ka atrodaties nūdistu pludmalē, atstājiet drēbes uzvilktas. Jāpiemin, ka pasaule piedāvā arī nūdistu kūrortus visai ģimenei, viens no tiem atrodas Pokono kalnos (Pocono Mountains).

Noteikumi katrā kūrortā atšķiras un dadzi ir tikai pieaugušo apmeklējumam paredzēti. Pirms dodaties uz kādu no šādām atpūtas vietām, rūpīgi izlasiet tā noteikumus.

Kad beidzot esat pludmalē, nemetiet skatienu uz citiem, nerādiet ar pirkstiem un nesmīniet . Ļoti iespējams, ka pludmalē esošie cilvēki jūs uzaicinās uz frisbija spēli, droši dodieties, jo nūdistu pludmaļu eksperti saka, ka tas ir viegli un nesagādā nekādas problēmas, jo pēc laika jūs vienkārši pārstājat domāt par kailo ādu.

Ko darīt ja Jūs nespējat būt pieklājīgs un iejusties šādās pludmalēs?

Tas nekas, dodieties uz parasto pludmali, kur cilvēki sauļojas ar peldkostīmiem.

Negaidiet pārāk daudz.

Sabiedrībai ir radies stereotips, ka nūdistu pludmales ir vieta ar seksīgiem cilvēkiem, gluži kā PlayBoy žurnālos, kur vīrieši un sievietes ir muskuļoti, lieliskā formā. Diemžēl tā nav, cilvēki ir dažādu formu, izmēru un fiziskās sagatavotības. Negaidiet, ka saulē gozēsies modeļi, Jūs redzēsiet dažādus cilvēkus visā to krāšņumā.

Nefotografējiet!

Tas ir viens no pamatnoteikumiem – neuzņemiet fotoattēlus nūdistu pludmalēs. Tas attiecas ne tikai uz šāda veida pludmalēm, bet arī uz atseviškiem atrakciju parkiem un UNESCO Pasaules kultūras mantojuma objektiem. Ja tomēr uzņemiet fotoattēlus ar dabas ainavām, nefotografējot cilvēkus, pārliecinieties, vai tas ir atļauts.

Neejiet kails publiskajās zonās.

Daudzas vietas nūdistu pludmalēs, tomēr, ir publiskas. Tajās ir pat ieteicams nēsāt apģērbu: mašīnu stāvvietās, kafejnīcās, veikalos u.c. Sekojiet līdzi zīmēm un jums neradīsies pārpratumi.

Noteikti ņemiet līdzi dvieli, viens no noteikumiem kūrortos ir uz krēsliem ir uzklāts dvielis. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 stellar 05/03/2017 16:29 Nūdistiem-iesācējiem: https://nudistiem.wordpress.com/iesacejiem/

2 Nīls Ebdens 08/21/2015 09:22 Nefotografēt UNESCO Pasaules kultūras mantojumu???

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Medžiotojų užeiga
,


Avis
,


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96023798sec.