TOP7 ieteikumi, lai Visu svēto dienas ballīte darbā noritētu lieliski

Lēnām tuvojas 31. oktobris, kad svin Visu svēto dienu jeb Halloween. Sabiedrībā daudzi uzskata, ka šie svētki vairāk domāti jauniešiem un bērniem, taču tā gluži nav - arī pieaugušie var lieliski izbaudīt šo vakaru. Šajā dienā bieži vien arī uzņēmumi rīko saviem darbiniekiem tematisko pasākumu, taču, tos organizējot, jāpievērš uzmanība arī vairākiem būtiskiem aspektiem. Tāpēc "Banketērija" mārketinga speciāliste Agnese Puriņa dalās ar būtiskākajiem ieteikumiem, lai pasākums izdotos par visiem simts!

1. Padomā par savu svētku kostīmu

Nereti Holivudas kinolentēs uzsver, ka Halloween cilvēks var būt jebkas – ķirbis, spoks u. tml., tāpēc atrodi arī savu apslēpto varoni. Tajā pašā laikā paturi prātā, ka šī ir korporatīvā balle - ja draugu ballītēs apģērba izvēlei nav tik ļoti jāpievērš uzmanība, tad darba pasākumos neieteiktu izvēlēties provokatīva tipa kostīmu. Tas citiem cilvēkiem var likt justies neērti!

2. Neaizraujies ar galda spēlēm

Pavisam reāli, ka ne visiem Jūsu kolēģiem Halloween gars ir tikpat spēcīgs, cik Tev. Savukārt svētkos ir svarīgi, lai iespējami vairāk cilvēku justos ērti un laimīgi, tāpēc pārlieku nevajadzētu uzbāzties, piemēram, ar dažādu tematisko spēļu spēlēšanu. Plānojot izklaides cilvēkiem, kuru raksturu un interesēm pilnībā nepārziniet, atceries, ka labs ēdiens un mūzika vienmēr pārtrumpos spēļu spēlēšanu.

3. Neesi Halloween Grinčs!

Neesi īgņa! Pilnīgi iespējams, ka Tev nepatīk Halloween vai arī konkrētā diena ir pilna ar dedlainiem, taču tāpēc nevajadzētu kļūt par uzņēmuma Grinču, bojājot šos svētkus citiem. Mēģini vismaz uz 5 minūtēm piebiedroties kolēģiem svinībās. Skaidrs, ka darbs ir pirmajā vietā, taču tas neliedz vismaz uz brīdi atslēgties no tiešajiem pienākumiem. Neaizmirsti novērtēt darbu, ko svētku organizēšanā ieguldījuši Tavi kolēģi! Galu galā nav nozīmes, esi par vai pret Halloween – galvenais ir padarīt darba dienu interesantāku un radīt svētkus ikdienā!

4. Ēdieni Halloween stilā!

Kā jau minēju iepriekš, tad ēdiens ir viena no veiksmīga pasākuma atslēgām. Tāpēc, ja atbildi par galda noformēšanu, iesaku padomāt ne tikai par ēdiena saturu, bet arī tā izskatu. Ir plašas iespējas variēt ar svētku simbolu ķirbi un tā sēklām u.c. ēdieniem, tāpēc liec lietā savu radošumu. Ieteiktu arī pie katra ēdiena pievienot īpaši šiem svētkiem raksturīgu nosaukumu – piemēram, Asiņainā mērija var pārtapt par Drakulas asinīm! Var arī kokteiļos izmantot ledus gabaliņus ar iesaldētiem spēļu zirneklīšiem, sarkanos kokteiļus sapildīt špricēs (protams, bez adatas) vai galda klājumā izmantot sauso ledu, radot baisāku noskaņu.

5. Aktivitātes pasākuma laikā

Jārespektē katrs no viesiem un viņu intereses, tomēr allaž kolektīvā ir atraktīvi kolēģi, kuri gribēs iesaistīties dažāda veida atrakcijās. Piemēram, ķirbju grebšana uz laiku. Šādas sacensības palīdzēs ne tikai atvērties arī kautrīgākajiem cilvēkiem, bet palīdzēs arī Tev – kolēģu izgrebtie ķirbji būs lieliska dekorācija telpās, tādējādi varēsi ietaupīt savu laiku! Protams, neaprobežojies ar šo vienu aktivitāti – Halloween ir ļoti elastīgi dažādām izklaidēm. Arī "Saldumus vai izjokosim!", nedaudz pielāgojot, var pārtapt par kaut ko interesantu.

6. Padomā par atbilstošu telpu noformējumu

Svētku sajūtas radīšanai vienmēr svarīgs ir arī attiecīgs telpu noformējums. Šeit ir lieliska iespēja izpausties! Var, protams, izmantot klasiskās metodes (ar ķirbjiem u.c.), taču vēl lieliskāk būs, ja Halloween noskaņu apvienosiet ar sava uzņēmuma nozari jeb darbības veidu. Kautrīgākajiem kolēģiem šādi būs vieglāk atvērties un svētkus asociēt ar sevi!

7. Mūzika

Lai gūtu vajadzīgās emocijas, dīdžejs nav nepieciešams. Pietiek, ja izveidosi Halloween atbilstošu dziesmu sarakstu. Piemēram, Maikla Džeksona "Thriller" vai AC/DC "Highway to Hell" liks dejot pat lielākam Halloween kritiķim!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.09385204sec.