6 ieteikumi telefona drošībai ceļojuma laikā

Dodoties ceļojumā jārūpējas par personīgo mantu drošību, tai skaitā par mobilo telefonu datu drošību. Seši vienkārši ieteikumi, lai pasargātu mobilos datus un personisku informāciju:


1. Izmantot piekļuves kodu vai pirksta nospiedumu, lai atbloķētu telefonu
2. Esot svešā pilsētā vai valstī, spēļu un aplikāciju lejupielādei izmantot uzticamus avotus, kur iespējams lasīt atsauksmes. Ne mazāk svarīgi ir izlasīt lietošanas noteikumus.
3. Pirms došanās ceļojumā izveidot datu rezerves kopiju, gadījumā, ja telefons tiek nozaudēts vai nokļūst nevēlamu cilvēku rokās.
4. Izmantojot interneta lapas, kurās esat ievadījis personas datus vai cita veida svarīgu informāciju, vienmēr pēc šo vietņu izmantošanas beigām stingri ieteicams atrakstīties.
5. Deaktivēt Wi-Fi un Bluetooth brīžos, kad tie netiek pielietoti, citādi zagļi var izmantot to kā iespēju, lai piekļūtu Jūsu datiem.
6. Izvairīties no dalīšanās ar personisku informāciju. Ja saņemat piedāvājumus e-pastā vai īsziņas formātā par ceļojuma apdrošināšanu, valūtas konvertāciju vai citiem piedāvājumiem, sazinieties ar uzņēmumu un noskaidrojiet, vai var apstiprināt šīs informācijas patiesumu.


Arvien plašāk ceļotāji izmanto priekšrocības, ko sniedz "gudrie" telefoni, tāpēc par to, kā uzņēmums savu mājas lapu var padarīt uzticamu ceļotājam un par to kādu pienesumu komunikācijai ar auditoriju var sniegt mājas lapu mobilo versiju ieviešana Travelnews.lv aicina uzzināt seminārā "Bez mobilās versijas uzņēmums pazūd no ekrāna", kas 3. decembrī norisināsies Biznesa augstskolā "Turība". Papildus informācija un reģistrācija šeit: Seminārs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.2192421sec.