Izveido skaistāko ceļojuma suvenīru

Šķiet, neviena materiālā lieta nav tik spēcīga, kā mūsu sajūtas, kas atgādina par redzēto, dzirdēto, izsmaržoto, izgaršoto, piedzīvoto. Lietas nepastāv gadiem, toties sajūtas vari padarīt mūžam dzīvas.

Ietērp tās skaistā ceļojuma žurnāla vai dienasgrāmatas veidolā, kur ieraksti ik sīkumu, kas Tev šķiet svarīgs un varbūt pat mazsvarīgs. Iespējams, viens liktenīgs vārds Tavās atmiņās atgriezīs gadiem senas sajūtas par piedzīvoto ceļojuma laikā.

Iesakām noplūkt kādu smaržīgu ziedu, ko ievieto starp lapām, lai tas izžūst, ieņemot plakanu formu. Atgriežoties mājās, to varēsi ielīmēt ceļojuma žurnāla lapās. Ieraksti sajūtas, kādas bija dienā, kad ziedu plūci. Atved garšvielu drupačiņas, kas kopā ar aprakstītajām ēdiena garšām vai, varbūt pat receptēm, mūžīgi dzīvos atmiņās, atgriežoties ierastajā vidē.

Saglabā sava ceļojuma laikā izmantotās ieejas biļetes, ceļojuma vai lidojuma kartes. Tās, ievietojot žurnālā, apraksti ar piedzīvojumiem, kādus baudīji, tās izmantojot. Pat pus gadu vēlāk, pēc atgriešanās no ceļojuma, tās vedinās uz iepriekšējo sajūtu viļņa.

Pastāsti par satiktajiem cilvēkiem ceļā. Kādi ir viņu stāsti un kā veidojās mirklīgie kopīgi piedzīvotie stāsti. Pieraksti jauno draugu adreses un kaut reizi nosūti tiem pastkartīti no savas valsts vai valsts, kur esat pavadījuši laiku kopā.

Fotogrāfē sajūtu bildes un, atgriežoties mājās, tās attīsti. Sev tuvākās un stāstiem rosinošās ielīmē savā ceļojuma žurnālā.

Lai skaisti un iedvesmas pilni ceļojumi!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3506391sec.