Ceļojumu mājaslapas, par kurām, iespējams, nebūsiet vēl dzirdējuši

Pirms kāda laika bieži bija novērojams, ka cilvēki dodas uz aģentūrām pēc konsultācijas, kas nepieciešama, lai izplānotu savas brīvdienas. Taču tagad daudzos gadījumos nav nepieciešams iziet no mājas, lai uzzinātu informāciju par ceļojumu piedāvājumiem.

Nepieciešamo informāciju par rezervēšanu un ceļojumu plānošanu nodrošina globālais tīmeklis, kur dažādos portālos un ceļojumu blogos ir atrodama plaša informācija. Neskatoties uz neskaitāmajiem piedāvājumiem dažādās vietnēs un tiešsaistes pakalpojumos, papildus tam, rodas jautājums, cik uzticami ir šie avoti un, vai ir vērts pavadīt ilgu laikaposmu, meklējot atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Ir apkopotas vairākas mājaslapas, kurās ir atrodama nepieciešamā informācija ceļošanai. Iespējams, kāda no tam noderēs tieši jums!

http://www.gogobot.com/

Ja jūs esat tas cilvēku tips, kas meklē ieteikumus un padomus par vietām ko apmeklēt un, ko redzēt ceļojuma laikā no draugiem, kolēģiem un paziņām, tad tiešsaistes platforma "Word-of-mouth" ir radīta tieši jums! Tā glabā tūkstošiem ieteikumus no dažādām pasaules vietām, kurās ir pavadītas brīnišķīgas brīvdienas un atklātas jaunas, interesantas vietas, kas, iespējams, interesē tieši jūs. Portāls apkopo informāciju par restorāniem, viesnīcām un par pieejamām atrakcijām, lai iepazīstinātu tūristus ar jaunām vietām. Norādot vietu, kas jūs interesē Gogobot.com mājaslapā, tā parāda komentārus un ieteikumus, ko rakstījuši citi par attiecīgo vietu.

http://www.travelmath.com/

Ja jums rodas jautājums par to, kāds transporta veids ir izdevīgāks, dodoties ceļojumā, tad šajā mājaslapā, ievietojot sava ceļojuma sākumpunktu un galamērķi, tas izveidos salīdzinājumu. Salīdzinājumu, kurā būs redzams ar kuru transporta veidu būs izdevīgāk un ērtāk doties ceļojumā. Salīdzinājuma rezultātos tiek iekļauti visi aspekti, kā, piemēram, degvielas izmaksas, ceļā pavadītais laiks, gan arī ceļa pieturvietas, kurās piestāt.

http://yapta.com/

Šis portāls ļauj sekot līdzi lidojumu un viesnīcu izmaksām, sūtot informāciju uz e-pastu, kurās tiek arī norādītas arī atlaides. Piemēram, ja esat samaksājis lielāku naudas summu par biļeti, tad Yapta.com sazinās ar aviosabiedrību, lai vienotos kāda veida kompensāciju sniegt savam klientam, tādējādi atmaksājot starpību/ atgūstot zaudējumus.

http://www.sleepinginairports.net/

Reizēm lidostā nākas pavadīt ilgāku laiku, tāpēc aktuāli vienmēr ir uzzināt, kur var atrast pieklājīgu vietu, kur varētu doties paēst vai nomazgāties. Šis portāls piedāvā dažādas iespējas. Pat tādas, ko jūs nemaz neplānojat izmantot. Portāls piedāvā noderīgu informāciju, kur var atrast wi-fi savienojuma vietas, kur ir pieejamas dušas, vietas, kur ir iespējams uzlādēt telefonu, kas gaidīšanas posmu padara patīkamāku. Ja vēlaties atrast viesnīcu lidostas tuvumā, tad portāls piedāvā plašu atsauksmju klāstu, kas palīdzēs atrast omulīgāko vietu nakšņošanai.

http://www.cleverlayover.com/

Lidojumi, kas ilgst 30 stundas vai ilgāk, sniedz pietiekoši daudz brīva laika, lai iegūtu informāciju par pilsētu, kurā apmetīsieties uz kādu laiku. Šī mājaslapa sniedz iespēju savienot jūsu lidojumu ar dažādām aviokompānijām, tādējādi izveidojot lētāku ceļvedi līdz savam galamērķim.

http://www.lovehomeswap.com/

Šī mājaslapa sniedz pilnīgi jaunu atklāsmju iespēju, ja esat tas cilvēku tips, kas brīvdienas nevēlas pavadīt hotelī vai viesnīcas numurā, bet ir pieraduši pie lielām ērtībām. Lietotājiem ir iespēja aplūkot vairāk nekā 70.000 brīvdienu mājas 160 valstīs, veicot māju apmaiņu ar īpašniekiem pat par brīvu.

https://www.hipmunk.com/

Šī mājaslapa katram ceļotājam izsūta e-pastu, kur tiek parādītas daudz un dažādu eļojumu iespējas. Serviss ir noderīgs, ja plāno grupveida ceļojumu. Mājaslapā ir jāaktivizē asistents, tad jāizveido kopējās grupas sarakste, kurā norādīti visi ceļojuma biedri, kā arī iekļaujot informāciju par ceļojuma laiku un vietu. Visi ceļojuma biedri e-pastā saņems lidojumu un viesnīcu ieteikumus un atsauksmes, kas sniegs iespēju pašiem vienoties par labāko un vēlamāko variantu.

http://www.roadsideamerica.com/

Šajā tiešsaistes enciklopēdijā ceļotāji var ierakstīt dažādas patiešām dīvainas vietas, kuras viņi atraduši ceļojot pa Amerikas Savienotajām Valstīm. Ja vēlas savu ceļojumu izplānot pēc iespējas neparastāku un braukt uz vietām, kur parasti nav daudz tūristu, tad šī mājaslapa sniedz iespēju tādas atrast.

http://www.triphobo.com/  

Plānot, ko darīt katrā ceļojuma dienā, ir laikietilpīgs un garlaicīgs process un daudzi piedāvātie maršruti ceļvežos var likties vispārīgi un nepraktiski, tāpēc šajā mājaslapā var atrast lielu klāstu ar dažādiem piedāvājumiem un izvēlēties sev vēlamo. Tā ir piekļuve personalizētiem ceļojuma plāniem, kurus turklāt var izveidot pats. Neatkarīgi no tā, cik ilgi plānojat palikt savā galamērķī, būtiski ir izplānot savu maršrutu pēc patiesajām izmaksām un smelties idejas  no citu pieredzētā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.12369895sec.