Uzzini, kā lietderīgi izmantot sociālos tīklus, dodoties ceļojumā

Sociālie tīkli nav tikai vieta, kur palepoties un palielīties ar savu saulaino ceļojumu un lieliskajiem piedzīvojumiem. Šie tīkli var būt arī lietderīgs rīks, kas var palīdzēt saplānot ceļojumu pēc iespējas veiksmīgāk.

Basām kājām zilas jūras krastā. Šāda Instagram klišeja, iespējams, ir pirmais, kas cilvēkiem iešaujas prātā, domājot par sociālo tīklu lietošanu atvaļinājuma laikā. Taču dažādas aplikācijas, tostarp arī jau minētais Instagram, ir ne tikai iespēja paspīdēt ar savu izcilo ceļojuma galamērķi, bet arī vieta, kur iegūt gana daudz lietderīgas informācijas par izdevīgiem lidojumu un viesnīcu piedāvājumiem vai labākajiem apskates objektiem  un vietējo iemīļotākajām mazajām kafejnīcām.

Facebook.com

Nepārtraukti augošais sociālais tīkls jau sen ir galvenā vieta, kur doties, lai palielītos ar sava atvaļinājuma iespaidiem. Taču šo tīklu var izmantot arī lietderīgāk, piemēram, jautāt padomu saviem draugiem un draugu draugiem par izvēlēto galamērķi un izdevīgākajām vietām, kur paēst un pārnakšņot. Kā arī pēdējo gadu laikā, Facebook ir pievienojis dažādas opcijas, kas gan ceļojuma plānošanu, gan dalīšanos savos iespaidos padara vēl vieglāku un interesantāku.

Tiešraides – Nesen Facebook visai pasaulei piedāvāja iespēju veidot dažādus video un straumēt tos tiešraidē (live videos). Ar šo opciju ir iespējams filmēt savus piedzīvojumus un nekavējoties ievietot tos savu draugu laika joslās.

Grupu veidošana – Ja plāno doties kaut kur kopā ar saviem draugiem, izveido grupu, uzaicini tajā visus līdzbraucējus un izmanto grupas laika joslu, lai vienotos par dažādām ceļojuma detaļām.

Twitter.com

Vietne Twitter.com ir paplašinājusi savas opcijas. Tagad ir iespējams ne tikai aprakstīt savu ceļojumu 140 rakstzīmēs, bet arī publicēt četrus attēlus un 30 sekunžu garu video. Taču ir iespējams atrast arī praktiskākas funkcijas.

Izdevīgi pirkumi – Twitter ir ātrs un izdevīgs veids, kā dažādām ceļojumu komānijām piedāvāt lētus, pēdējā brīža piedāvājumus vai rīkot izpārdošanas. Ir iespējams meklēt arī  konkrētus galamērķus, atslēgvārdus un mirkļbirkas, kas palīdzēs iegūt papildus informāciju. 

Problēmu novēršana – Ar vietni Twitter.com ir iespējams problēmas novērst ātrāk, kā zvanot uz klientu apkalpošanas vai tehniskās palīdzības numuriem. Dažādos uzņēmumos Twitter komandas var būt efektīvākas nekā zvanu centri.  Kā arī klientiem nav jāgaida, kamēr beigsies skanošā mūzika un beidzot sāksies saruna ar uzņēmuma darbinieku. Kāda lidojuma pasažieris lidojuma laikā savā Twitter profilā publicēja ziņu, kurā minēja AmericanAir kompāniju un teica, ka nokavēs savu nākamo lidojumu. Pirms lidmašīna piezemējās, šis pasažieris jau bija piereģistrēts citam lidojumam.

Instagram.com

Bruņota ar dažādiem bilžu filtriem, Instagram aplikācija ir lielisks veids, kā padarīt greizsirdīgus mājās palikušos draugus un kolēģus. Taču tagad Instagram var palīdzēt ceļotājam izplānot nākamo braucienu un tajā apskatāmos objektus.

Mirkļbirku izmantošana – Pagājušajā vasarā Instagram radīja iespēju lietotājiem meklēt attēlus, kas uzņemti dažādās vietās, meklētājā ierakstot vietas nosaukumu. Piemēram, ierakstot vārdu – Parīze – aplikācijas lietotājiem tiks piedāvātas visas mirkļbirkas, kas saistītas ar šo vietu. Šāda meklēšana sniedz iespēju tūristam uzzināt par vietējo iedzīvotāju iemīļotākajām vietām, kas, iespējams, neparādās dažādos tūrisma ceļvežos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47740483sec.