10 lietas, ko vienmēr vajadzētu glabāt tualetes piederumu komplektā

Pārskatot ceļojuma somu pirms došanās braucienā, vienmēr rodas jautājums par to, ko ņemt līdzi un ko nē. Un tā mēdz gadīties ar tualetes piederumu komplektu, kad jāpiedomā pie tā, kuras lietas būs nepieciešamākas un bez kurām var iztikt.

Saliekama zobu birste

Neatņemama ikdienas lieta, ko lietojam gan no rītiem, gan vakaros, ir zobu birste. Salokāma zobu birste  ietaupa vietu tualetes piederumu somā.

Ceļojuma izmēra dezodorants

Nekad nav patīkami, kad blakus sēdošais vai arī pats ir sakarsis lidmašīnā un nav līdzekļu, kas atsvaidzinātu, tādā situācijā būtiski ir iegādāties un paņemt līdzi smaržojošu pretsviedru dezodorantu, kas sniedz svaiguma sajūtu. Labāk paņemt līdzi, ja nu rodas situācija, ka tas ir nepieciešams, lai jau iepriekš būtu nodrošinājies ar to.

Sejas mitrās salvetes

Labi ir tad, ja atceraties par dezinficēšanas salvetēm jūsu rokām, bet nevar aizmirst par seju, kurai arī nepieciešamas tīrīšanas salvetes. Ceļojuma laikā izdalās sviedri un tas ir viens no iemesliem, kāpēc pastāv iespēja uzņemt vairāk baktēriju nekā parasti. Stress, miega trūkuma, laika maiņa un izmaiņas uzturā sniedz iespēju baktērijām izlauzties. Mitrās salvetes, kuras ir ar gurķu, alvejas vai zaļās tējas ekstraktu, sniedz svaiguma sajūtu, kas pēc gara ceļa ir nepieciešams.

Nagu knaiblītes

Tas ir noderīgs rīks, ko daudzi ceļotāji aizmirst paņemt līdzi. Ieteicams ir ņemt salokamās, kas ir pavisam maza lieta un aizņems ļoti maz vietas.

Bērnu pūderis

Bērnu pūderis ir laba alternatīva, kas ir kā sausais šampūns, lai, piemēram, noņemtu lipīgās smiltis no ādas pēc dienas, kas pavadīta pludmalē.

Lūpu balzāms

Neliela vazelīna tūbiņa ir universāls risinājums lūpu terapijai, kas glabā vairākas funkcijas. Ar to ne vien ir iespējams pasargāt lūpas no sasprēgāšanas, bet arī kalpo kā glābiņš ieplīsušām rokām.

Platā zobu ķemme

Ķemmes parasti ir viena no lietām, ko viesnīcās sniedz bezmaksas vai arī ir iespējams iegādāties ļoti lēti. Smalkās zobu ķemmes nav ideāls variants visiem matu tipiem, jo īpaši tādiem, kas ir biezi un cirtaini. Arī ķemmi ieteicams ņemt līdzi salokāmā veidā, tādējādi ietaupot vietu somā.

Sauļošanas krēms

Dodoties uz siltajām zemēm kā viena no būtiskākajām lietām, ir paņemt līdzi aizsargkrēmu, jo brīžiem var nejust, kad apdeg un tāpēc, ir labi nodrošināties ar krēmu vai losjonu, kas pasargās no apdeguma sāpēm.

Pretsāpju un nelabuma medikamenti

Tas vai ņemat līdzi zāles, ir atkarīgs no jums paša. Ja jau zināt iepriekš, kas jums izraisa sliktas pašsajūtas, tad ir ieteicams iegādāties medikamentus, kas mazinās sāpēs, kas var rasties negaidīti ceļojuma laikā.

Plāksteri

Noberztām kājām vai kādam ievainojumam, labs palīgs ir plāksteris, kas mazinātu sāpes, ko piemēram ir radījusi sagriešanās vai arī kurpes, kas noberzušas kājas līdz tūznām. Ir arī plāksteri, kas noturas arī tad, ja rodas saskare ar ūdeni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23589778sec.