Dīvainas lietas, ko lidostas drošības darbinieki ir atraduši bagāžā [1]

Bieži vien, ejot cauri drošības pārbaudei, pasažieri sajūtas neveikli par to, ka ir aizmirsuši izdzert atvērto ūdens pudeli vai jogurtu, kas patiesībā ir nekas uz tā fona, ko lidostas drošības darbinieki ir atraduši ceļotāju somās. Iepazīstieties ar dažām no dīvainajām somās atrastajām lietām.

Cilvēka galvaskauss

Rūpīgi ir jāpārbauda savi atvaļinājuma pirkumi, pirms došanās uz lidostu, jo ne vienmēr mājup var vest uz lietas, kas iegādātas tirgū. Kāds pasažieris 2013. gadā bija nopircis māla podu, kura veidošanai bija izmantotas sastāvdaļas no cilvēka galvaskausa. Pats ceļotājs nezināja, ka viņa suvenīrs iegādāts ar šo bonusu tā sastāvā iekšā.

Uguns, liesma

Neviens īpaši neplāno bagāžā iepakot uguni, tomēr ir bijuši gadījumi, kad kāda pasažiera bagāža uzliesmoja. Pasažiera soma eksplodēja lidmašīnā un ugunsgrēku izraisīja tekoša matu laka un šķiltavas, kuru sastāvs bija izpilējis somā.

Līķis

Cilvēki, cenšoties izvairīties maksāt nodokļus, dažādu lietu pārvadāšanai izvēlas pavisam dīvainu veidu. Piemēram, kāda ģimene ir mēģinājusi caur lidostu ratiņkrēslā vest mirušu cilvēku, lai mēģinātu izvairīties no nodevu maksas, izliekoties vien, ka cilvēks ratiņkrēslā ir cieši iemidzis.

Lielgabala lodes

Vai zinājāt, ka lielgabala lodes var saglabāt savu sprādzienbīstamību ar gadiem un tad nejauši uzsprāgt? 2012. gadā ir bijis gadījums, ka kāds pasažieris centies pārvēst uz mājām vecu lodi, tomēr drošības sargi to konfiscēja.

240 dzīvas zivis

Kāds puisis reiz centās pārvest 240 zivis, kas ievietotas četros lielos koferos, kuros nebija nekas cits, izņemot zivis un ūdens.

Indīgas čūskas

Kādā bagāžā tika atrasts trauks, kurā ievietota indīga, bet mirusi čūska. Mirušas čūskas nav aizliegts pārvest, taču jābūt uzmanīgiem, ja glabā to kādā šķidrumā.

Mazulis

Apvienoto Arābu Emirātu lidostā bija gadījums, ka vecāki uz citu valsti centās slepus pārvest savu dēlu, kuram nebija nokārtota vīza.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 P 06/03/2016 15:16 Kas šos tekstus tulkojis? Robots?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74514604sec.