Kā pasargāt savu telefonu, atrodoties pludmalē?

Karstajā laikā daudz laika pavadām pie ūdenstilpnēm, tomēr, ja tās neatrodas gluži turpat ap stūri, tad bieži vien līdzi ņemam arī savas telefonus, makus vai mašīnas atslēgas.

Pasargāšana no mitruma

Ievietot savu telefonu plastmasa vakuuma maisiņā būs visdrošākais veids, lai ierīcei nepiekļūtu nekāda veida mitrums, smiltis vai sauļošanās krēms. Tomēr, ja ir radusies liela nepieciešamība pēc telefona lietošanas, tad būtu vēlams pirms tam notīrīt rokas un iespējams pat izmantot jaunu maisiņu, jo galvenais tomēr ir pasargāt telefonu no jebkāda veida apstākļu ietekmes, kas to var ietekmēt. Nebūtu vēlams paļauties arī tikai uz kādiem īpaši izturīgiem telefona vāciņiem, jo smiltis var piekļūt teju visās iespējamajās vietās.

Pārnēsājamais ventilators

Karstā laikā ir svarīgi nepārkarsēt savu telefonu, jo pie augstas temperatūras vai tiešu saules staru ietekmē, tas var pārkarst un bojāties. Katrā ziņā, svarīgi būtu nodrošināt pietiekošu ēnu telefonam, lai tas varētu pats regulēt baterijas temperatūra. Tomēr, ja gadās, ka telefons vai tā baterija ir pārkarsusi noderēs pārnēsājamais ventilators, kurš ir pietiekoši mazs izmērā, lai pēc iespējas ātrāk samazinātu temperatūru.

Pasargāšana no smiltīm un netīrumiem

Šobrīd ir pieejami daudz un dažādu formu spraudņi, kas pasargā telefona austiņu ieeju. Tā ir viena no vietām, kur mazie smilšu graudiņi var piekļūt visvieglāk un tos iztīrīt attiecīgi būtu visgrūtāk.

Droša slēptuve

Reizēm, kad uz pludmali sanāk doties vienatnē, tad dodoties peldēt, protams, ka telefons un citas personīgās mantas ir jāatstāj krastā. Jāizvairās personīgās mantas atstāt pašsaprotamas un viegli ieraugāmās vietās. Dažas no idejām, kur paslēpt svarīgās mantas varētu būt – izlietota sauļošanās krēma tūbiņa vai arī kāds uzkodu trauciņš. Tomēr ideālā variantā ir doties uz pludmali ar kādu kopā, kurš vajadzības gadījumā varēs pieskatīt atstātās mantas, vai arī iespējams, ka noderīgi būtu pavadīt dienu bez telefona un atpūsties, neuztraucoties par citām lietām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10691786sec.