Uzzini par visbiežāk lidostā atstātajām lietām

Reizēm steigā kaut kur skrienot, gadās kaut ko aizmirst vai nozaudēt. Tā kā savas lietas gadās nozaudēt ne vienam vien cilvēkam, tad Lielbritānijas lidostas katru gadu veido sarakstu, kurā uzskaitīts, ko cilvēki lidostās azmirst visbiežāk.

Hītrovas lidostā laika posmā no 2015. gada maija līdz 2016. gada maijam tika nozaudētas 26 543 lietas. Vidēji mēnesī cilvēki lidostā atstāj 2212 lietu, bet vienā no dienām cilvēki bijuši īpaši aizmāršīgi, jo dienas lakā nozaudēti 381 dažādi priekšmeti. Turklāt aprēķināts arī tas, ka tiešī otrdienas ir tās dienas, kad cilvēki vsbiežāk mēdz kaut ko aizmirst.

Kaut gan parasti ceļotāji aizmirst apģērba gabalus, planšetdatorus, brilles, saulesbrilles, cepures, pases un atslēgas, lidostā ir atrastas arī dīvainākas lietas. Tieši Hītrovas lidostā iratrasta arī viagras tablete aploksnē, makšķere, kāzu kleita un pudele svētā ūdens.

Savukārt Londonas lidostā visbiežāk tiek atstātas dizaineru un smalku zīmolu drēbes. Piemēram, atrasti apģērbi gan no tādiem zīmoliem kā Dior un Prada. Taču kāds ceļotājs Londonas lidostā ir atstājis savu pildspalvu ar Swarovski kristāliem.

Lielbritānijas lidostās atrastas arītādas lietas kā mandolīna, motocikla karburators un rullis,kas pilns ar kaligrāfiju jeb glītrakstīšanu. Tāpat arī izpētīts, ka lidostās ļoti bieži tiek atstāts alkohols. Visbiežāk tiek aizmirsts viskijs, kam seko vīns un degvīns. Turklāt, lidostās tiek atstātas arī dažādas rotaslietas. Piemēram, jau pieminētā Hītrovas lidosta izceļas ar to, ka tieši šajā lidostā cilvēki visbiežāk pazaudē vai aizmirst savus laulības gredzenus, bet Getvikas lidostā visbiežāk zūd saderināšanāš gredzeni.

Taču nav jāsatraucas arī tiem, kam tomēr sanāk nozaudēt savas lietas, jo aptuveni 80% no visām pazaudētajām lietām saviem īpašniekiem tiek atgrieztas tuvāko 48 stundu laikā. Ja nu tomēr īpašnieku atrast neizdodas, tas pazaudētās lietas nonāk izsolē, kur par nozaudētajām lietām iegūtas naudas summas tiek novēlētas labdarībai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.88738585sec.