Šo faktu dēļ ir vērts doties uz Aļasku!

Nacionālie dabas parki ar varenām sniegotu kalnu ainavām, upju pelēcīgās un milzīgās ielejas, sulīgi zaļajās pļavas ar spilgti rozā ziedu rotu, zili ledāji un neskaitāmas šļūdoņu mēles - tas viss gluži kā sapnī sastopams Aļaskā un ne velti šo vietu dēvē arī par Lielisko zem. Lūk pāris iemesli, kāpēc cilvēki tā raujas turp!

Brīnišķīgā vēsture & kultūra

Aļaska ir tik liela, un tai ir tik bagāta vēsture, ka nav iespējams patiesi saprast daudzveidīgo kultūru, kamēr neesat bijis tur. Aļaska ir vieta, kur vietējās kultūras gandrīz nemanāmi sajaucas ar Eiropas un Āzijas kultūrām tādā veidā, kā to nevar redzēt nekur citur uz zemes.

Pagātne mijas ar tagadni

Dažādās vietās cauri visai Aļaskai savijas kopā atgādininājumi par pagātni un mūsdienas. Par to jāpateicas vietējām kultūrām, kas joprojām dzīvo senču mājās. Tādēļ tradīcijas netiek atstātas muzejos, bet ir daļa no katras pilsētas un tās vēstures.

Asprātība un šarms

Aļaskā mīt vieni no jautrākajiem un gudrākajiem cilvēkiem uz pasaules. Jau no seniem laikiem aļaskieši reti sevi uztver pārāk nopietni.

Nerimstoša izdoma

Starp ilgajā ziemām un augstajām piegādes izmaksām, ļaskieši jau sen saprata, ka viņiem jāattīstās pašiem. Apmeklētāji gūst labumu no tā, ka neskaitāmi Aļaskas iedzīvotāji ir iemācījušies apgūt tādas prasmes kā spēlēt instrumentus, gleznot un izmantot vēl dažādas citas mākslas formas.

Labāka alus klase

"Denali" alus darītava un Aļaskas alus brūvēšanas kompānija ir divas vislabāk zināmās alus darītavas Aļaskā, taču katrā Aļaskas reģionā ir daudz lielisku alus darītāju. Jūs varat apskatīt tos vienā no daudzajām ekskursijām, kas pieejamas.

Augošā ēdienu industrija

Garšo jūras veltes? Aļaskā ir vienas no labākajām jūras veltēm, ieskaitot vienus no svaigākajiem sušī, ko jūs vien varat atrast.

Pārsvarā meklējami mazie uzņēmumi

Piemēram Aļaskā meklējamais ”King Crab Shack”, ko vada vietējā Treisija, ir pazīstams visā pasaulē kā vieta, kur nogaršot labākās karaļa krabja kājiņas un krabju zupu. Viņa gan paplašināja savu uzņēmumu, gan bija agrīnā stadijā kaņepju audzēšanas industrijā. Kamēr Treisijai ir pārsteidzošs stāsts, viņas nelielais bizness iemantojis cilvēku atbalstu, it īpaši tūristu.

Unikāls transports

Lielākajai daļai nokļūšana no punkta A uz punktu B ir ikdienišķs uzdevums. Tūristi, kas dzīvo Aļaskā valsts mērogā izmanto unikālos transporta veidus, tostarp Aļaskas dzelzceļu, prāmjus un lidmašīnas. Piemēram, "Ravn Air" ir lielākā aviosabiedrība, kas atrodas Aļaskā, un lido uz attālām vai citādi nepieejamām vietām.

Unikālas ekskursijas

Visiem zināms, ka Aļaskā ir brīnišķīga daba, ko izpētīt. Apmeklētāji, kas pirmo reizi ierodas valstī iespējams nesaprot, ka tas, kas nosaka valsti, ir pārsteidzošās ceļojumu aģentūras, kuras rūpējas par mūsu pieredzi. "Allen Marine Tours" ir lielisks piemērs uzņēmumam, kas dara visu, nodrošinot, ka cilvēki iegūst īstu Aļaskas pieredzi nevis tikai vispārēju ekskursiju pa dabu. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67109394sec.