Horoskops, kas palīdzēs ceļojuma galamērķa izvēlē [1]

Par horoskopa zīmēm un cilvēku iedalījumu tajās mēdz būt dažādi viedokļi, un pārāk nopietni uztvert tās laikam nevajadzētu, tomēr kādreiz, kaut vai pārmaiņas pēc, uz dzīvi var paskatīties arī no šīs puses. Kaut vai tāpēc, lai salīdzinātu, vai dotie zīmju raksturojumi un ieteikumi sakrīt ar paša viedokli un pieredzi. Portāls Travelandleisure.com ir apkopojis ieteikumus visām 12 horoskopa zīmēm viņu atvaļinājuma ceļojumiem.

Strādīgajam, ambiciozajam un pat pārlieku atbildīgajam Mežāzim padomdevēji iesaka bezrūpīgu atvaļinājumu kādā no mazajām Grieķijas salām, piemēram, Paksā  – tas palīdzēs atslābināt satraukto prātu un nervus. Mežāžiem mēdz būt sarežģīts raksturs – no vienas puses tie ir izteikti individuālisti ar savu viedokli jebkurā jautājumā, bet no otras – tomēr tiecas pēc sabiedrības, draudzības, sirsnības. Salinieku sirsnība, dzīvesprieks un viesmīlība būs kā balzāms Mežāža dvēselei.

Neatkarīgie Ūdensvīri mīl piedzīvojumus un izaicinājumus, dzīvo "uz pilnu klapi" un labprāt uzturas sabiedrībā, viegli pielāgojas dažādiem apstākļiem. Viņiem īstā vieta būtu – iejukt Marakešas tirgus burzmā, izbaudīt šīs pilsētas, īstenās Marokas sirds, kultūru, garšas, smaržas, ļaužu pūļus un pat haosu un nekārtību, arī tas pieder pie lietas.

Draudzīgās, empātiskās Zivis mēdz iet pa dzīvi ar atvērtu sirdi un teju bērnišķīgu uzticību. Tie ir intuīcijas un emociju cilvēki, kam grūtības var sagādāt dzīves racionālā puse. Brīvdienās Zivīm, līdzīgi kā populārās grāmatas "Ēd. Lūdzies. Mīli." Varonei,  ieteicams doties uz Bali – izbaudīt gan burvīgās pludmales, gan arī iegūt garīgo pieredzi dvēselei.

Mūžam nemierīgajam  entuziastam un dzīves izgaršotājam Aunam nederēs nedēļu gara gulēšana pludmalē. Viņam vajag visu un daudz – jaunas vietas, piedzīvojumus, hobijus, iespaidus. Ideālu komplektu, kur tiešām būtu viss – no brīnišķīgas dabas līdz pat modernajai, mākslai, lieliskiem restorāniem un īpatnējai, hipijiskai atmosfērai, piedāvā Melburna Austrālijā.

Vērši mīl komfortu, skaistu vidi un lietas, viņu dzīvē liela nozīme ir finansiālajai labklājībai un pasaulīgajām baudām, tādēļ viņiem ļoti patiktu grezns luksusa klases atvaļinājums kādā no ekskluzīvajiem Karību salu kūrortiem.

Duālās personības īpašnieki Dvīņi ir visimpulsīvākā un nenogurdināmākā no visām horoskopa zīmēm, viņiem viss ātri apnīk un kļūst garlaicīgi. Varbūt dinamiskā, 140 valodās runājošā multikulturālā Toronto, Kanādā spēs turēt līdzi viņu neaptveramajam dzīves tempam ? Toronto dienas trako kņadu pārspēj vienīgi tās mutuļojošā naktsdzīve.  

Savukārt jūtīgajam un emocionālajam Vēzim traks skrējiens un piedzīvojumi brīvdienās galīgi nebūs pa prātam. Viņiem varētu ieteikt paradīzei līdzīgo Boracay salu Filipīnās – vietu, kas līdz nav atstājusi vienaldzīgu nevienu tās viesi. Tur Vēzis jutīsies laimīgs un uzkrās spēkus nākamajam darba cēlienam.

Karaliskajai zīmei Lauvām, kuru dzīvēs valda lieli mērķi, kaislības un nepieciešamība pēc pastāvīgas apbrīnas, tiek ieteikts doties uz neparastu galamērķi – Reikjavīku Islandē. Tā ir zeme ar īsteni karalisku skaistumu, vulkāniem, ledājiem, majestātiskiem ūdenskritumiem. Turklāt Reikjavīkā ir atrodamas arī modernās mākslas galerijas, labi restorāni un naktsdzīve līdz rīta gaismai – lietas, kas Lauvām ir svarīgas.

Rūpīgās plānotājas Jaunavas dzīvē daudz vairāk paļaujas uz loģiku un analīzi, nekā intuīciju un emocijām. Šī zīme diez vai dosies spontānā pēdējā brīža ceļojumā, arī tas būs savlaicīgi un precīzi izplānots. Jaunavām varētu patikt Antverpene Beļģijā – īsta dārgumu krātuve vēstures, arhitektūras un kultūras gardēžiem.

Šarmantie mierīgas dabas cilvēki Svari dzīvē tiecas pēc harmonijas visās lietās, un izvairās no galējībām. Viņi bieži ļauj dzīvei plūst savā gaitā, un tādēļ tiem reizēm sagādā grūtības lēmumu pieņemšana. Svariem ieteikts doties uz Adrijas jūras pērli Dubrovniku Horvātijā– vietu, par kuru skaistāku grūti atrast, kur terakotas krāsas vecpilsētas jumti lieliski harmonē ar zilo jūras ūdeni, un neticami romantiska gaisotne.

Mērķtiecīgie, izaicinājumus mīlošie Skorpioni dzīvē tiecas it visu kontrolēt un aktīvi virzīties uz priekšu, tādēļ tiem ik pa laikam balansam nepieciešams kas pilnīgi pretējs. Un tāda varētu būt Kioto Japānā – perfekti sakārtota, un tomēr meditatīvi noskaņota vieta ar simtiem tempļu un dārzu, kur atgūt dvēseles līdzsvaru.

Zinātkārie pētnieki Strēlnieki tiek uzskatīti par zīmi, kas visvairāk no visām alkst aktivitāšu brīvā dabā, izaicinājumu un piedzīvojumu, tādēļ viņu sapņu zeme varētu būt Jaunzēlande. Alpīnisms, pārgājieni, kajaki, gumijlēkšana, pingvīnu un vaļu vērošana – šeit tiešām piedzīvojumi paši nāk pretim ik uz soļa, un nav jāsatraucas par Strēlnieku lielāko biedu – garlaicību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Gaida 10/23/2018 16:12 Lauvām šis horoskops nav piemērots - laikapstākļi NAF TIE LABĀKIE ne medībām, ne laiskai snaušanai. Tikai uz ĀFRIKU!!!


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13151193sec.