Interesants fakts - sievietes ceļojuma laikā pārģērbjas gandrīz 30 reizes

Kādā pētījumā atklājies, ka nedēļu garo brīvdienu laikā daiļā dzimuma ceļotājas pārģērbjas vidēji 28 reizes.

Viena no desmit aptaujātajām sievietēm atzina, ka ceļojot pārģērbjas septiņas reizes dienā, taču vidējais rādītājs ir četras pārģērbšanās reizes vienā dienā.

Aptaujā, kuru organizēja ASV apģērbu zīmols "Tesco F&F", tika iesaistītas 2000 sieviešu. Noskaidrots arī, ka astoņas no desmit tūristēm parasti neizmanto visus ceļojumā līdzi paņemtos apģērba gabalus.

Vidējā sievietes ceļojuma somā ietilpst četras kleitas, seši topi, četri svārku vai šortu pāri, divi džinsu vai citu bikšu pāri, trīs bikini peldkostīmi, trīs iešļūceņu pāri un divi kurpju pāri. Taču ar to nav gana - brīvdienu ceļojuma laikā "vidējā" sieviete iegādājas vēl vismaz divus apģērba gabalus.

"Tipiskā, mājās pavadītā dienā sieviete var iztikt ar divām pārģērbšanās reizēm, bet ceļojuma laikā vienā dienā parasti notiek daudz atšķirīgu aktivitāšu," stāsta "Tesco F&F" pārstāve.

"Katrai aktivitātei vajadzīgs cits tērps - bikini pēcpusdienas peldei baseinā, šorti pastaigām pa veikaliem, bet šika garā kleita vakariņām. Dažādo tērpu nepieciešamības dēļ somu kravāšana var kļūt par visīstāko murgu, it īpaši, ja sievietei nākas ceļot ar lidmašīnu, kur pastāv bagāžas apjoma ierobežojumi."

Aptaujā noskaidrots arī, ka viena no piecām sievietēm ceļojot līdzi ņem tik daudz mantu, ka tiek pārsniegti atļautie ierobežojumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.30843496sec.