Ko kokteiļa izvēle stāsta par tā baudītāju?

Koķetais zemeņu daiquiri, vēsais mohito vai ekskluzīvais cosmopolitan? Uzzini, ko tavs iecienītākais kokteilis pastāsta par tevi!

1. Klasiskais Mohito

Tu esi ballīšu klasika, bez kuras neiztikt. Tu esi vēss un mierīgs - tu spēj sadraudzēties un atrast kopīgu valodu ar visiem un nemeklē lieku kašķi.

2. Sangria

Tevī rit karstasinīgās dienvidnieku asinis - tā nav īsta ballīte bez jestrām dejām līdz rītausmai! Dažkārt mēdz sastrīdēties ar kādu jaunpienācēju grupā, taču pēc kārtīgas izrunāšanās sapratīsiet, ka jums taču ir tik daudz kā kopīga!

3. Piña Colada

Tev patīk mierīgas ballītes - tuvākie draugi, laiska pasēdēšana uz terases vai vēl labāk - pludmalē. Tu rīkojies apdomīgi un necenties pierādīt neko - kad gribēsi braukt mājās, tā arī darīsi, nevis gaidīsi rītausmu.

4. Cosmopolitan

Tu esi īsta dāma/īsts džentelmenis. Tu cieni klasiskas vērtības, kā arī mīli ekskluzivitāti. Ballītes tev nozīmē ne tikai satikšanos ar draugiem, bet arī iespēju skaisti saģērbties.

5. Karstie kokteiļi

Vasarai nav ne vainas, taču tas nav tavs mīļākais gadalaiks, tāpat arī skaļi un lieli pasākumi. Labāk satikt tikai pašus tuvākos cilvēkus mierīgā atmosfērā bez skaļas mūzikas - citādi jau nevar dzirdēt, ko otrs saka! Vēl labāk - darīt to rudenī, mājīgā kafejnīcā vai restorānā pie glāzes kūpoša dzēriena.

6. Berry Mohito

Tu esi radošs un inovatīvs. Tavs moto ir: "klasika ir ok, bet man padomā ir kas labāks!", tādēļ visu veco tu centies uzlabot ar kādu jaunu odziņu.

7. Cherry Spritz

Tev patīk būt noslēpumainam - vienmēr ir kas tāds, ko cilvēki par tevi nezina. Bet tā taču ir interesantāk!

8. Raspberry Daiquiri

Tu esi īsts sievišķības iemiesojums. Tā nav ballīte bez labākajām draudzenēm kleitas un skaistām kurpēm! Un, protams, relaksējošas SPA procedūras un branča nākamajā rītā.

9. Breakfast Martini

Brīvdienās tu jūties kā zivs ūdenī - tev vienmēr ir gatavi plāni vairākām nedēļas nogalēm uz priekšu. Pat tās reizes, kad vēlies darīt neko un vienkārši paslinkot, ir ieplānotas. Tas ir īstais laiks, kad kopā ar draugiem doties vēlajās brokastīs, baudīt SPA, doties uz jūru un vienkārši piepildīt sapņus un vēlmes kopumā!

10. Bezalkoholiskie kokteiļi

Lai atpūta būtu izdevusies tev vajag pavisam maz. Nav vajadzīgi ekstravaganti pasākumi, smalki apģērbi. Dažkārt pat vieta nav svarīga. Tava prioritāte ir tavi draugi un mīļie - pārējais viss ir sekundāri un atrisināsies pats no sevis.

Hotel Jūrmala SPA bārā Seaside 11. stāvā atradīsi ne tikai šos, bet arī daudzus citus vēl nenogaršotus alkoholiskos un bezalkoholiskos kokteiļus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15268302sec.