Neparastākie fakti par zādzībām pasaules viesnīcās [1]

Nozagti fēni un dvieļi ir viesnīcu ikdiena. Taču ik gadu šādas un lielākas zādzības nes zaudējumus viesu izmitināšanas uzņēmumiem. Piemēram, Vācijā gadā notiek vidēji 80 tūkstoši zādzību viesnīcās, kas kopā izmaksā 43 miljonus eiro.

No populārākajām viesu līdzpaņemtajām lietām jāmin: dvieļi, vannas halāti, pelnu trauki un "Lūdzu netraucēt" zīmes. Lielāku un vērtīgāku lietu sarakstā ir arī televizori, tālvadības pultis, spoguļi un ūdens krāni. Tie, kas nesmādē arī nevērtīgākas lietas, paņem līdzi tualetes papīra ruļļus un ekonomiskās spuldzītes vai pat baterijas no tālvadības pultīm.

Tokijā  "Kominato Hotel" viesi nomontēja 18 karāta zelta vannu 734 tūkstoš Eiro vērtībā. Tā kā vanna sver 80kg, interesanti, kā šī vanna tikusi iznesta no viesnīcas.
Berlīnes Adlon viesnīcā bez pēdām pazudis 4x3m liels Gobelēns.

Kāds Londonas viesis, viesojoties kādā slavenā krogā- Pabā, iekārojis pisuāru, ielicis mugursomā un aiznesis. Diemžēl vai par laimi, paba novērošanas kameras to fiksējušas un nu zaglim jāmaksā bargs sods.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 09/15/2011 23:00 humm, parasti taču maksāšana notiek ar kredītkarti vai tad nav iespējams zaudējumus pieskaitīt rēķinam?
Bet uzcītīgi tie ceļotāji tomēr ir, kaut gan runājot par vannu, gobelēnu un televizoriem, kaut kā neticas, ka pie vainas būtu viesi, drīzāk tas negodprātīga personāla roku darbs.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39564395sec.