Aptauja: kādus papildus pakalpojumus tūristi vēlas saņemt viesnīcās?

Viesnīcas ir gatavas dažādiem jauninājumiem, lai viesu uzturēšanos tajās padarītu pēc iespējas patīkamāku. Jaunā pētījumā noskaidrots, kādi papildus bezmaksas piedāvājumi ceļotājiem šķiet vissvarīgākie.

Sākot ar bezmaksas minerālūdens pudeli vai saldumiem istabā un beidzot ar viesu izmitināšanu istabās, kas ir vismaz klasi augstākas par rezervētajām,- daudzām pasaules viesnīcām rezervē ir dažādi risinājumi, kas viesiem tiek piedāvāti bez maksas, lai tikai uzvarētu skaudrajā konkurences cīņā. Viesnīcu portāls HRS veicis reprezentatīvu pētījumu un noskaidrojis, kādus bezmaksas papildus pakalpojumus viesnīcu viesi novērtē visaugstāk.

Vispieprasītākais papildus pakalpojums, ko vēlējās gandrīz 60 procenti aptaujāto (69 procenti vīriešu, 73 procenti viesu, kas jaunāki par 30 gadiem), ir bezmaksas interneta pieslēgums viesnīcas istabās. Turklāt astoņi no desmit norādīja, ka svarīgs ir tieši bezvadu pieslēgums, ar interneta termināli viesnīcas foajē vairumam ir par maz.

Otrajā vietā vēlamo bezmaksas pakalpojumu sarakstā – bezmaksas autostāvvieta tieši pie viesnīcas. To vēlas 36 procenti aptaujāto ceļotāju.

Trešā tūristu vēlme – pēc iespējas vēlāks izvākšanās laiks no istabas. Vēlais check-out līdz pulksten 15 – to kā papildus bezmaksas pakalpojumu vēlas gandrīz 30 procenti tūristu.

Pirmajām trim vietām seko personisks shuttle autobuss no lidostas vai dzelzceļa stacijas, kā arī iespēja bez papildus maksas izmantot viesnīcas SPA nākamajā uzturēšanās reizē tajā pašā viesnīcā un saņemt istabā bezmaksas minerālūdens pudeli.

Starp desmit lielākajām vēlmēm aptaujātie atzīmēja arī iespēju bez maksas saņemt augstākas kategorijas istabu, nekā rezervēta, restorāna vai bāra kuponus, svaigus augļus un papildinātu minibāru. Svaigus augļus visbiežāk kā vēlamo papildus bonusu aptaujā atzīmēja sievietes un vecāki cilvēki.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Rija Domus Hotel
,


Dome Hotel
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15697813sec.