Atvaļinājuma fotogrāfijas Facebook aizstāj pastkartes

Kādreiz no atvaļinājuma vietas sūtītās pastkartes radus un draugus sasniedza vien tad, kad pats sūtītājs jau sen atgriezies mājās. Šodien komentārus par laikapstākļiem, viesnīcas numuriņa iekārtojumu un brokastu kafijas garšu sociālajos tīklos iespējams lasīt gandrīz uzreiz pēc tam, kad tūrists sasniedzis ceļamērķi. Sociālie tīkli pārņēmuši kādreizējās pastkartes funkcijas.

Par masu fenomenu kļuvusi arī atvaļinājuma fotogrāfiju ievietošana sociālajos portālos: nereti vēl atvaļinājuma laikā tūristi ar draugiem dalās vairākos simtos svaigi uzņemtu kadru. Komunikācija par atvaļinājumu sociālajos tīklos, kamēr tas vēl nav beidzies, daudziem pieder pie ceļošanas standarta, ko vēl vairāk pastiprina daudzu viesnīcu un citu tūrisma objektu nodrošinātais bezmaksas interneta pieslēgums.

Sociālie tīkli, pārliecināti tūrisma eksperti, ieņēmuši svarīgu vietu visās ceļošanas fāzēs, sākot jau ar izvēli, kurp vispār doties. Pietiekami kritiski pieejot interneta komentāriem, sociālajos tīklos iespējams atrast arī daudz noderīgas informācijas un atsauksmes par izvēlēto atvaļinājuma pavadīšanas vietu, viesnīcas piedāvāto servisu un interesantākajiem apskates objektiem.

Psihologi gan aicina atcerēties, ka svarīga, daloties iespaidos ar mājās palicējiem, ir gan pati komunikācijas kvalitāte, gan fakts, ka alkstot nekavējoties dalīties iespaidos ar cilvēkiem, kas nav klāt, izmantojot interneta starpniecību, mēs esam atrauti no paša atvaļinājuma, „šeit un tagad” mirkļa baudīšanas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Uzņēmumi


Tukuma TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.07776499sec.