Iepazīstieties ar peldbaseiniem – pasaules rekordistiem, 3.daļa

Ar stāstu par peldbaseiniem Austrālijā, Ķīnā un Bulgārijā šodien noslēdzam iepazīšanos ar pasaules savdabīgākajiem peldbaseiniem – rekordistiem:

Bondi Icebergs Club, Austrālija – šis ir neparasts peldēšanas klubs leģendārajā Bondi pludmalē: vienkāršs, tomēr piedāvā lielu iespējamību satikt kādu slavenību. Par savu atpazīstamību klubam jāpateicas par sālsūdens peldbaseinu, kurš tiek papildināts no līdzās esošās jūras, - jūras viļņi vienkārši veļas pāri baseina malām, nodrošinot īpaši mežonīgu atmosfēru un svārstīgu ūdens temperatūru. Lai peldētāji zinātu, kas viņus sagaida, treniņu norādījumi tiek komunicēti peldēšanas kluba kontā mikroblogu vietnē Twitter.

 

Water Cube, Ķīna – Ķīnas Nacionālais ūdens klubs Pekinā, ko saīsināti dēvē arī par Water Cube jeb Ūdens kubu, tika uzbūvēts, gatavojoties 2008. gada Vasaras olimpiskajām spēlēm. Baseina teritorija, kurā atrodas vairākas ūdens atrakciju trupas un viļņu baseins, aizņem 80`000 kvadrātmetru platību. Vienlaikus tajā var uzturēties 17`000 peldētāju. Baseina projektā liela loma tika ierādīta ekoloģiskajai ilgtspējai, tāpēc paši baseina autori uzskata, ka būve kalpos 100 gadus.

Hotel Victoria Palace, Bulgārija – viesnīca „Victoria Palace” Bulgārijas lielākajā kūrortā Saules pludmalē tiecas radīt sen aizgājušo dienu atmosfēru, izveidojot baseinu sistēmu trīs līmeņos. Tos savieno tiltiņi, kam būtu jāsimbolizē Venēcijas šarms.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Pullman Riga Old Town
,


Valmieras TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24004984sec.