Aptauja: kas pasažierus visvairāk traucē lidojuma laikā?

Ceļojumu portāls Lastminute.de publicējis jaunākās ceļotāju aptaujas rezultātus, kurā noskaidrots, kas cilvēkiem šķiet vistraucējošākais lidojuma laikā. Izrādās, viskaitinošākā lidmašīnā ir mūžīgā cīņa par krēsla roku balstu! – gandrīz divas trešdaļas jeb vairāk nekā 60 procenti aptaujas dalībnieku atzina, ka viņus visvairāk traucē pārāk izpletušies blakussēdētāji.

Par gandrīz tikpat traucējošiem aptaujas dalībnieki atzinuši piedzērušos pasažierus (58 %). No tiem mazliet atpaliek kliedzoši bērni – 51 procentu aptaujāto visvairāk traucē mazuļi, kas nespēj nosēdēt mierīgi un klusi.

Aptaujā, kas notika Vācijā, Lielbritānijā, Francijā, Itālijā un Spānijā, piedalījās vairāk nekā 6`000 dalībnieki.

Ko darīt ar kaitinošiem ceļabiedriem? Lai gan itāļi tiek uzskatīti par pašiem temperamentīgākajiem no aptaujātajām nācijām, tieši 66 procenti itāļu nedara neko. Viņiem seko vācieši – 61 % vāciešu kaitinošajā situācijā nereaģē. Visaktīvāk par savām tiesībām baudīt mierīgu un patīkamu lidojumu cīnās atturīgie briti – tikai trešdaļa britu tūristu kaitinošā situācijā būs gatavi samierināties.

Gandrīz četri no desmit pasažieriem (38 %) nevar ciest, ja jānoklausās pārāk skaļās citu pasažieru sarunās, skaļa ēšana kaitina 29 procentus aptaujāto, bet krākšana – 27 procentus. Sievietes uz blakussēdētāju flirtu un mīlināšanos visā Eiropā negatīvi reaģē divas reizes biežāk nekā vīrieši, - par to uztraucas 10 procenti sieviešu un tikai pieci procenti vīriešu, savukārt nāciju griezumā mīlināšanās visvairāk kaitina britus (13 procentus), vismazāk – francūžus (2 procentus).

36 procenti no aptaujātajiem britiem pieprasīs ierādīt viņiem citu sēdvietu, bet tādā pašā situācijā tāpat reaģētu tikai 11 procenti francūžu. Savukārt vācieši tieši sēdvietas maiņu atzinuši par pašu efektīvāko veidu, kā izbēgt no nepatikšanām – 16 procenti. Tāpat vācieši arī uzgriezīs skaļāk mūziku austiņās, lai tā slāpētu traucējošo troksni.

Kā drīzāk ekstrēmu veidu, lai izvairītos no traucējoša ceļojuma biedra, aptaujas veidotāji raksturo miegazāļu vai alkohola lietošanu. Pie kāda no šiem līdzekļiem ķeras vidēji deviņi procenti eiropiešu, turklāt vīrieši divas reizes biežāk nekā sievietes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.390908sec.